2777
2789

خانوادم‌هنوز تو قدیم موندن باز بابام چیزی نمیگه مامانم

پدربزرگم زمان قدیم خان بوده پدربزرگ پدریم

ولی پدربزرگ مادریم نه تازه کلیم کارایه بد کرده اون زمان که نمیخوام بگم 

دیگه از اون زمانا گذشت الان بری بگی میدونی پدربزرگم فلان بوده که بهت میخندن

اینو گفتم بدونین مامانمم از خانواده پولداری نبوده که تو کاخ زندگی کنه

من هرچی خاستگار داشتم حتی خداشاهده یکیشون دکتر بود میگفتن عه فلانی به خانواده ما نمیخوره در حد‌ما نیست چیزی که ۲۵سال تو گوشم خونده شد

یبار همین‌مامانم گفت بجنگ تا کی قراره برات تصمیم بگیرن اگر عقلت منطقت میگه خوبه برا تصمیمت بجنگ

مامان من سیده شوهرمم سیده اینو گفتم بدونین در یک سطحن با یه تفاوت

تا گذشت برا من خاستگار اومد سنتی رابطمون هم ادم بسیار خوبی هست یه ادمیه حرفش رو مردم خیلی قبول دارن ادم کمی نیست

مامانم منو اجبار میکرد میگفت اره اره برو ببینش منم میگفتم نه چون میگفتم ازدواج نمیکنم

خلاصه نمیدونین چقد جنگ روانی بود اون روزا من رفتم اون اقارو دیدم یه مدتی حرف زدیم خوشم اومد‌مامانمم پشتم بود بابام با همون بار اولی که دیدش خیلی ازش خوشش اومد

شوهرمم طوری هست خوش اخلاقه مهربونه به فکر خانوادست دست دلبازه زندگی خوبی داره نمیگم همچی تمومه سخت گیر و حساسم هست رو خیلی چیزا

خلاصه داداشم یه نظر میداد عموم یچیزی میگفت بابابزرگم یچیزی میگفتم اخرشم بدون اطلاع اونا بابام گفت برو ازمایش بده

شوهرم وضع مالیش الان از خانواده پدرمم بهتره فقط به قول اونا باباش خان نبوده ولی ادم بدی هم نبوده ادم زرنگ با دل جرعتی بوده

ولی تو خانواده ی پدریم اینگاز ناز نازی بزرگ شدن😐😂پسراشون دل جرعت هیچی ندارن

بعد مامانم بی دلیل به کل تغییر کرد من اهمیت نمیدم یعنی میشینه میگه مادرشوهرت الکی اینطوری میکنه خواهرشوهرت این

شوهرت اون

کلا خودشم بالاتراز همه میدونه یهو میشینه الکی میگه اره فلانی خودشم از فلان جا خوشش نمیاد نمیره که محله شوهرم اینا باشه😐حرف میزاره دهنم

اوایل خیلی باهاش دعوا میکردم الان دیگه اصلا اهمیت نمیدم

مامانم انقد بامنطق بود الان حسودی میکنه

مثلا میگم اگر تو سیدی اونم سیده مگه تو بالاتر از اونایی

ولی بابام که توقع داشتم چیزی بگه اصلا چنین حرفی نزده

از شوهرم کلی پول قرض کردن ۱۴۰ ۱۵۰ملیون ندادنش

تا کم میارن ماشینشو ازش میگیرن

توقع دارن کل خرت پرتشونو بزارن تو زیر زمین‌خونه ی شوهرم

من‌هیچی نگفتم 

الان شوهرم یه کلید خواسته ازشون مامانم‌میگه اگر‌تو بودی بدت میومد😐

نمیدونم دیگه باید براشون چیکار‌کنیم که نکردیم

مرده شور خونه ی بدردنخورتون رو ببرن یه خونه باغی داریم به دردم نمیخوره نه اب داره

نه گاز برا یه شب فقط من‌کلیدشو از امروز گرفتم دادشم شوهرم که چهارشنبه برن زورشون اومده😐

به مامانم گفتم تو کلا بدت میاد ازشون فرشتم بشن همینه گفت نه مگه بابامو کشتن

اوایل هم شوهر دختر داییمو که از لحاظ فرهنگی تحصیلی پولی حتی قیافه از شوهرم پایینتره‌میکوبید تو سرم😐الانم کنایشو هست

💍♥️

خانوادتو تحویل نگید همین

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادتو تحویل نگید همین

وای دیوونم کردن بخدا به اب خوردن شوهرمم گیر‌میدن.بعد شوهرم‌میگه من همیشه مادر و خواهرت مثل مادر و خواهر خودمن هواشون رو داره بفهمه تولدشونه منو میبره بهترین کادورو میخره کیک میگیره میده بهم‌میگه ببر

ولی اونا چی؟ هیچی

💍♥️

وای دیوونم کردن بخدا به اب خوردن شوهرمم گیر‌میدن.بعد شوهرم‌میگه من همیشه مادر و خواهرت مثل مادر و خو ...

بنظرم رابطه شوهرتو خانوادتو رسمی نگه دار 

یکم صمیمی شید دچار مشکل میشی 

خانوادتم تحویل نگیر 

شوهرتو بغل کن و تمام 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

لطفا اصلا نذار شوهرت پشت پرده شون و بفهمه

نه میدونی ابرویی برا منم نزاشتن از شوهرم پول میگیرن نمیدن

بابام‌میشه پیش شوهرم حرفایه الکی میزنه بگو بابا تو سنت زیاده تو باید نوه داشتی میشینه بلف میزنه وای اب میشم 

یا الکی منو تخریب شخصیتی میکنه

💍♥️

بنظرم رابطه شوهرتو خانوادتو رسمی نگه دار یکم صمیمی شید دچار مشکل میشی خانوادتم تحویل نگیر شوهرتو بغل ...

خداروشکر تاالان شوهرم بدون دعوت نیومده

خودمم از بابام میخوام که حتما دعوتش کنه.نمیخوام راحت بشه هی بیاد بفهمه چخبره فقط ظاهر خوبی دارن

💍♥️

من همیشه میگم من مثل یه برگ مبی پشت و پناهباز خداروشکر شوهرت خوبهمن همیشه تو همه چی تنهامالبته تنهای ...

میگم درسته شوهرم الان خوبه شاید یروزی اونم‌گفت وقتی خودشون دخترشون رو احترام‌نمیکنن من‌چرا

💍♥️

نه میدونی ابرویی برا منم نزاشتن از شوهرم پول میگیرن نمیدنبابام‌میشه پیش شوهرم حرفایه الکی میزنه بگو ...

دیدار هاتون و کم و کمتر کن

اگرم گفتن قشنگ بهشون بگو

این ققط احترام میذاره شما فقط بی احترامی‌میکنید

دو روز دیگه بچه دار بشی برادرت زن بگیره هم همینه تازه بدتر میشه

احترام امام زاده دست متولی شه

دو سه بار برخورد کن