2777
2789

یه کسی که روحیه هنری داره و طراحی و نقاشیش قویه کودوم کار رو انجام بده با کلاس تره ؟

تعداد رای : 23
نظرسنجی
تتوآرتیست بشه
1
4%
ناخن کار بشه
0
0%
گالری و اموزشگاه نقاشی بزنه
22
95%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم همینکار رو دوس دارم ولی میترسم مشتری کم باشه یا نباشه 😑

باانلاین شروع کن

دوره دیدی؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
باانلاین شروع کندوره دیدی؟

اره تا دلت بخواد دوره دیدم 

دوره ابرنگ 

دوره رنگ روغن 

مجسمه سازی 

دوره سیاقلم 

دوره ی طراحی لباس 

دوره ی طراحی با نرم افزار ایلاستریتور و فتوشاپ ...

از هیچ کودومم یه پوله درست حسابی در نیاوردم 😑😂

ولی پیج دارم سفارش رنگ روغن تابلوهای دکوراتیو با سیاقلم چهره میگیرم ولی ماهی یه بار دو ماه یه بار سفارش میخوره

اره تا دلت بخواد دوره دیدم دوره ابرنگ دوره رنگ روغن مجسمه سازی دوره سیاقلم دوره ی طراحی لباس دوره ی ...

چه خوب این همه مهارت داری

بنظرم اول تمرکزتو بزار روپیجت پیجتو بیار بالا دوره اموزش ظبط کن 

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
خودمم همینکار رو دوس دارم ولی میترسم مشتری کم باشه یا نباشه 😑

خب میدونی واقعیت اینه بله سخته تا کارت بگیره و به درآمد مناسب برسی

ولی اگه عشق و علاقه تلاش بکنی میتونی کارتو توسعه بدی و درآمد خوبی داشته باشی!

در مقایسه با ناخن کاری و تتوکاری شاید دیرتر به درآمد برسی اما به نظر من خیلی بهتره از نظر موقعیت اجتماعی و این چیزا

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
چه خوب این همه مهارت داریبنظرم اول تمرکزتو بزار روپیجت پیجتو بیار بالا دوره اموزش ظبط کن

ممنونم عزیزم 😘😘❤❤

اخه میدونی چیه خیلی تنهام ، متاهلم بچه ندارم همسرمم صبح تا شب سر کار خانوادمم شهر دور هستن .

شوهرم نمیذاره برم واسه دیگران کار کنم ولی کسب و کار شخصی میذاره .

دوس دارم یه شغلی داشته باشم که یه کم با ادم ها به صورت حضوری ارتباط داره ، با خودم گفتم اموزشگاه نقاشی یا ناخن یا تتو هم هنرن و علاقمن و هم بیرون از خونه ست و هم با یکی ارتباط داره همزمان رو پیجمم کار کنم

خب میدونی واقعیت اینه بله سخته تا کارت بگیره و به درآمد مناسب برسیولی اگه عشق و علاقه تلاش بکنی میتو ...

اره دقیقا منم نظرم همینه 

البته حتی به اینم فکر کردم که اگه مشتریم کم بود تتو هم یاد بگیرم و پشته همون کلاس نقاشی یه پرده بزنم تتو هم انجام بدم .

ممنونم عزیزم 😘😘❤❤اخه میدونی چیه خیلی تنهام ، متاهلم بچه ندارم همسرمم صبح تا شب سر کار خانوادمم شهر ...

عزیزم میفهمم چی میگی منم شرایط تورودارم

خب اموزشگام سرمایه میخاد داری؟

تتوهم خوبه بانقاشی هم همخونی داره

عزیزم میفهمم چی میگی منم شرایط تورودارمخب اموزشگام سرمایه میخاد داری؟تتوهم خوبه بانقاشی هم همخونی دا ...

عزیزمم 😥❤ اره سخته 

یه مغازه همسرم داره اونو اجاره میده 

میگه مستاجرو بلند میکنم تو برو اونجا درس بده 

هزینه ی میز و صندلی و این چیزا هم فکر نکنم زیاد شه.

اره تتو هم خیلی دوس دارم 😍

عزیزمم 😥❤ اره سخته یه مغازه همسرم داره اونو اجاره میده میگه مستاجرو بلند میکنم تو برو اونجا درس بده ...

خب پس خوبه امیدبخداشروع کن موفق میشی