2777
2789

شما روحیه تون چطوره؟ 

افسردگی ندارین؟ اضطراب یا ناراحتی اعصاب؟

چه اتفاقی تو زندگیتون بیوفته باعث میشه تو زندگی انگیزه بگیرین؟

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم افسرده وسواسی مضطرب توجه طلب و تا دلت بخواد

پدر شوهرت خیلی بد اخلاقه؟

ای خدا کاش میشد اخلاق بد مرد رو درست کرد.

بابام واقعا مامانمو دیوونه کرده

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

مثل قبل نیستم براش اصلاا

دوسش دارم هااا ولی نه مثل قبل

حرف زدنمون خیلییی کمه 

همش گوشی و یه طرفی افتادیم

خداروشکر بچه ندارم

من شوهرم خوبه هاا ولی یهویی یه کاری میکنه اونو از دهنت میاره بیرون واسه همین هیچی خوشحالم نمیکنه

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉
برای حل این مشکل اول باید ببینید توی چه مواردی شوهرتون بد اخلاقه

شوهرم نیست بابامه، مامانم از دستش افسردگی گرفته. ما بچها که کلا دیگه به حرفاش اهمیت نمیدیم ولی مامانم هنوز روش اثر داره.

کلا بشدت گیر میده به همچی. این چرا اونجوریه اون چرا اونجوریه. دنبال بهانست

لحن حرف زدنش تنده حتی حرف معمولی هم بزنی باهاش. باید همش مواظب باشی وقت حرف زدن همش مهربون باشی و منت بکشی تو حرف زدن و با این حال بازم ممکنه از کوره در بره

هیچ کس حق نداره رو حرفش حرف بزنه 

همش خودشو محق میدونه

میدونم عمرا درست بشه خود شیفته ست کلا

مثل قبل نیستم براش اصلاادوسش دارم هااا ولی نه مثل قبلحرف زدنمون خیلییی کمه همش گوشی و یه طرفی افتادی ...

چند وقته ازدواج کردین؟ چند سالتونه؟

هردوشون بداخلاقن راستشو بخوای با این تفاوت ک پدرشوهرم دست بزن هم داره

بنظرت پدر شوهرت باعث شده مادر شوهرت بد اخلاق بشه؟

چون مامان منم بد اخلاقه ولی قبلا اینطوری نبود

بنظرت پدر شوهرت باعث شده مادر شوهرت بد اخلاق بشه؟چون مامان منم بد اخلاقه ولی قبلا اینطوری نبود

ن شوهرم گفت مامان‌بزرگش ام بد اخلاق بوده از اون یاد گرفته انگار، الان خواهرشوهرمم تند حرف میزنه

من مشاور هستم اگه دوست داشتی خوشحال میشم بتونم راهنماییت کنم

من میدونم پدرم عوض نمیشه چون بچگی بشدت سختی داشته. پیش مردم همش دنبال توجهه. میفهمم درون خودش احساس حقارت میکنه که اینطوری میخواد برای جبران اون کمبود تو خونه حکمفرمانی کنه. اونو من به هیچ وجه نمیتونم درستش کنم.

من میخوام روحیه مامانم بهتر بشه. میخوام افسردگیش بره و انگیزه بگیره