عزیزم به هرحال مادرا همچی بهمون نمیگن
من به اجبار خانوادم با پسر عمم نامزد کردم بعدا دیدم رفتار بشدت دخترونه داره انگار تر.نس بود خسیس بود محبت نداشت و ... خاستم بهم بزنم مامانم میگفت بهتر از این پیدا نمیکنی پشیمون میشی و ... همش دروغ بهم میگفت واسم دعا میگرفت که بمونم باهاش
بعد از بهم زدن تازه فهمیدم چه کار خوبی کردم
متاسفانه خانواده از لحاظ مالی حمایتم نمیکردن باز خریت کردم نامزد کردم با شخصی که علاقه ای بهش داشتم بیشتر هم بخاطر این بود که لاقل هزینه دانشگاه بهم بده درس بخونم ( دولتی شهری قبول شدم با ۲ ساعت فاصله از خودمون خانواده نزاشتن برم )
نامزدم خداروشکر اخلاقش خوبه و حامی هست
اما میتونستم بهتز زندگی کنم اگه خانوادم اجازه میدادن شاغل باشم زندگیم بهتر بود نامزد هم نمی کردم و از سن کم درگیر نمیشدم
تو دانشگاه یکی از استادا بهم علاقه مند شد ( من از نگاه و حرف یه مرد میفهمم حسش چیه) و خیلی هوام داشت همش به یهونه های مختلف میگفت بیا فلان برنامه لپتاپم درست کن بیا سر کلاسم فلان هوش مصنوعی برام نصب کن
سنش از من بیشتر بود اما توی سپاه و دادگاه و خیلی ارگان های دیگه آشنا داشت و خرش میرفت چون درجه دار سپاهی هست
من بخاطر اینکه نامزد داشتم اصلا بهش رو ندادم خیلی جاها میگفت اگه نامزدت یا خودت کاری داشتین بهم بگو و ...
یعنی اگه یه نیم اشاره بهش میکردم الان تو بهترین ارگان یا شرکت شهرمون شاغل بودم همین الانم هرکاری بگم برام انجام میده ولی من پیاماش هم خیلی خیلی خیلی سرد جواب میدم طوری که دیگه پیام نداد
این آدم میتونست زندگیمنو زیر و رو کنه میتونست کاری کنه موقعیت شغلی عالی داشتع باشم جدا از اینکه رفتارش بشدت عالی و حمایتگر هست (بشدت بهش اعتماد دارم من الکی به کسی اعتماد نمیکنم)
در نتیجه حرفام: همیشه کیس های خوب هست
یجاهایی میشه خودخواهی کرد و وقتی دیگران تمایل دارن برامون کاری کنن ازشون قبول کنیم
خانواده همیشه حرفاش درست نیست گاهی باید رو حرف خودت پافشاری کنی
درس درس درس درس درس درس
تحصیلات بسیار مهمه و کمک کننده هست
شاغل شو شاغل شو شاغل شو شاغل شو
زود خودت رو تو دام ازدواج ننداز همیشه فرصت واسه ازدواج هست
یادت نره خانواده های ما خدا و قدیسه نیستن اونا هم طرف فکرای اشتباه به ما قالب میکنن
برای زندگیت خط قرمز تعیین کن و هیچوقت تحت هیچ شرایطی زیر پا نزارشون
( رابطه جنسی ، دست زدن و لمس شدن توسط جنس مذکر ، جلف بازی ، خونه خالی رفتن، تو ماشین تنها موندن تو بیابون و ...، با همه لاس زدن ، با همه دوست شدن ، سطح انتظارات کم ، عکس لخت و نود دادن به پسر )
اینارو به عنوان خط قرمز داشته باش
همیشه طوری باش تو ارتباط با پسرا که یعد از کات نتونه آبروت رو ببره
با آدمای سطح بالا و خوب ارتباط بگیر ازین پسرای تنبل مفت خور هول فاصله بگیر اینا سطح تورو پایین میارن
کتاب بخون هنر یاد بگیر برا دل خودت برا اینکه جایی حرفی برا گفتن داشته باشی
مودب باش مودب باش مودب باش ادمای خوب بخصوص مردا خوششون از دختر بد دهن نمیاد شیطون باش و پر انرژی و شاداب ولی مودب
اگر ذاتا خجالتی هستی بدون که ادمای خجالتی هم خیلی به دل میشینن بخصوص برا پسرا
هول پسر نباش آویزون پسر نباش بزار یدونن ادمی نیستی که راحت باهات باشن