2777
2789
عنوان

به نظرتون من رویایی فکر میکنم

58 بازدید | 12 پست

تازگیا که به ازدواج فکر میکنم همش دوست دارم که یه خواستگار با شخصیت و خانواده دار و پولدار داشته باشم

میدونم که نمیشه ها (چون هم توی شهر کوچیک هستم هم اینکه خانواده خودم سطح مالیشون متوسطه) ولی خب نمیدونم چرا همش میاد تو ذهنم

خودم ۱۹ سالمه و قصد ازدواج ندارم اما نمیدونم چرا این مورد میاد ذهنم😑

🤍.

موقع ازدواج کم نخواه 

اعتماد به نفس داشته باش

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

موقع ازدواج کم نخواه اعتماد به نفس داشته باش

کم که نه، در حد توان طرف مقابلم باشه ولی فعلا قصد ازدواج ندارم نمیدونم چرا دارم به یه کِیس پولدار و با شخصیت فکر میکنم😂😶 غلط نکنم دارم رویایی فکر میکنم

🤍.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم که نه، در حد توان طرف مقابلم باشه ولی فعلا قصد ازدواج ندارم نمیدونم چرا دارم به یه کِیس پولدار و ...

مثل من کم نخواه 

میتونی بهترین ادمو داشته باشی 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

از کجا باید فهمید طرف ادم خوبیه؟

واسه ازدواج عجله نکن 

مدت زیادی دوست بمونید 

دوست نشدی هم ارتباط سالم با طرف داشته باش مدت طولانی 

خونه نرو  جای خلوت تو ماشین نرو  

اگه دیدی طرف هول بازی دراورد فاصله بگیر 

همیشه تو زندگیت یادت باشه ازون بهتر تا دلت بخاد هست پس نگی اگه اینو از دست بدم دیگه کسی نیست 

واسه ازدواج عجله نکن مدت زیادی دوست بمونید دوست نشدی هم ارتباط سالم با طرف داشته باش مدت طولانی خونه ...

واقعا نصیحت های خوبی بود💘

این ها رو هرکسی نمیگه من مامان خودم همشو بهم میگفت جز مورد اخر

🤍.
واقعا نصیحت های خوبی بود💘این ها رو هرکسی نمیگه من مامان خودم همشو بهم میگفت جز مورد اخر

عزیزم به هرحال مادرا همچی بهمون نمیگن 

من به اجبار خانوادم با پسر عمم نامزد کردم بعدا دیدم رفتار بشدت دخترونه داره انگار تر.نس بود خسیس بود محبت نداشت و ... خاستم بهم بزنم مامانم میگفت بهتر از این پیدا نمیکنی پشیمون میشی و ... همش دروغ بهم میگفت واسم دعا میگرفت که بمونم باهاش 

بعد از بهم زدن تازه فهمیدم چه کار خوبی کردم 

متاسفانه خانواده از لحاظ مالی حمایتم نمیکردن باز خریت کردم نامزد کردم با شخصی که علاقه ای بهش داشتم بیشتر هم بخاطر این بود که لاقل هزینه دانشگاه بهم بده درس بخونم ( دولتی شهری قبول شدم با ۲ ساعت فاصله از خودمون خانواده نزاشتن برم ) 

نامزدم خداروشکر اخلاقش خوبه و حامی هست 

اما میتونستم بهتز زندگی کنم اگه خانوادم اجازه میدادن شاغل باشم زندگیم بهتر بود نامزد هم نمی کردم و از سن کم درگیر نمیشدم 

تو دانشگاه یکی از استادا بهم علاقه مند شد ( من از نگاه و حرف یه مرد میفهمم حسش چیه) و خیلی هوام داشت  همش به یهونه های مختلف میگفت بیا فلان برنامه لپتاپم درست کن بیا سر کلاسم فلان هوش مصنوعی برام نصب کن 

سنش از من بیشتر بود اما توی سپاه و دادگاه و خیلی ارگان های دیگه آشنا داشت و خرش میرفت چون درجه دار سپاهی هست 

من بخاطر اینکه نامزد داشتم اصلا بهش رو‌ ندادم خیلی جاها میگفت اگه نامزدت یا خودت کاری داشتین بهم بگو و ...

یعنی اگه یه نیم اشاره بهش میکردم الان تو بهترین ارگان یا شرکت شهرمون شاغل بودم همین الانم هرکاری بگم برام انجام میده ولی من پیاماش هم خیلی خیلی خیلی سرد جواب میدم طوری که دیگه پیام نداد 

این آدم میتونست زندگی‌منو زیر و رو کنه میتونست کاری کنه موقعیت شغلی عالی داشتع باشم جدا از اینکه رفتارش بشدت عالی و حمایتگر هست (بشدت بهش اعتماد دارم من الکی به کسی اعتماد نمیکنم)

در نتیجه حرفام: همیشه کیس های خوب هست 

یجاهایی میشه خودخواهی کرد و وقتی دیگران تمایل دارن برامون کاری کنن ازشون قبول کنیم 

خانواده همیشه حرفاش درست نیست گاهی باید رو حرف خودت پافشاری کنی 

درس درس درس درس درس درس 

تحصیلات بسیار مهمه و کمک کننده هست 

شاغل شو شاغل شو شاغل شو شاغل شو 

زود خودت رو تو دام ازدواج ننداز همیشه فرصت واسه ازدواج هست 

یادت نره خانواده های ما خدا و قدیسه نیستن اونا هم طرف فکرای اشتباه به ما قالب میکنن 

برای زندگیت خط قرمز تعیین کن و هیچوقت تحت هیچ شرایطی زیر پا نزارشون 

( رابطه جنسی ، دست زدن و لمس شدن توسط جنس مذکر ، جلف بازی ، خونه خالی رفتن، تو ماشین تنها موندن تو بیابون و ...، با همه لاس زدن ، با همه دوست شدن ، سطح انتظارات کم ، عکس لخت و نود دادن به پسر  ) 

اینارو به عنوان خط قرمز داشته باش 

همیشه طوری باش تو ارتباط با پسرا که یعد از کات نتونه آبروت رو ببره 

با آدمای سطح بالا و خوب ارتباط بگیر ازین پسرای تنبل مفت خور هول فاصله بگیر اینا سطح تورو پایین میارن 

کتاب بخون  هنر یاد بگیر برا دل خودت برا اینکه جایی حرفی برا گفتن داشته باشی 

مودب باش مودب باش مودب باش  ادمای خوب بخصوص مردا خوششون از دختر بد دهن نمیاد شیطون باش و پر انرژی و شاداب ولی مودب 

اگر ذاتا خجالتی هستی بدون که ادمای خجالتی هم خیلی به دل میشینن بخصوص برا پسرا 

هول پسر نباش آویزون پسر نباش بزار یدونن ادمی نیستی که راحت باهات باشن

واسه ازدواج شغل طرف درآمدش خانوادش لول و .. برات مهم باشه فک‌ نکنی با اینکارا پول پرست میشی اصلا

عزیزم به هرحال مادرا همچی بهمون نمیگن من به اجبار خانوادم با پسر عمم نامزد کردم بعدا دیدم رفتار بشدت ...

حرفاتون خیلی قشنگ بود ممنونم از شما و وقتی که گذاشتین🩷 در کل من خودم همین خط قرمز ها رو دارم و خیلی پایبندم بهشون اما میترسم بعد از ازدواج از انتخابم پشیمون بشم. مخصوصا که پدر و مادرم از این لحاظ حامی نیستن و فکر میکنن بعد از طلاق ادم خوب پیدا نمیشه. وگرنه توی موارد دیگه مثل تحصیلات و اشتغال خانوادم ادمو حمایت میکنن مگه اینکه خودت نخوای

در کل خیلی ممنونم و امیدوارم با نامزدت خوشبخت بشی و بهترین ها رو تجربه کنی🩷

🤍.
واسه ازدواج شغل طرف درآمدش خانوادش لول و .. برات مهم باشه فک‌ نکنی با اینکارا پول پرست میشی اصلا

من خودم همیشه میگم که طرف مقابلم حداقل خونه اونم اگه سنش ۳۰ به بالا باشه (چون طرف ما خونه نسبت به کلان شهر ها ارزون تره) و ماشین سطح متوسط و حقوق کافی برای گذروندن ماه داشته باشه ولی ادم خوبی باشه

🤍.
حرفاتون خیلی قشنگ بود ممنونم از شما و وقتی که گذاشتین🩷 در کل من خودم همین خط قرمز ها رو دارم و خیلی ...

خانواده خوب نصف خوشبختیه عزیزم 

خوشبخت ترین باشی ♥️