اره منم اینجا تو تاپیک بدترین غذایی که جایی خوردین تعجب میکنم ما هیچوقت همچین غذاهایی نخوردیم همه یاد دارن اینا عادین یا من
🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🫡 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به بلد نبودنم افتخار نمیکنم ولی از بلد نبودنم هم ناراضی نیستم
هر موقع بخوام یادمیگیرم ولی وقتی کاری رو دوست ندارم انجامش نمیدم
لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷 تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏
من یه خانومی میشناسم ۴۲ سالشه مجرده واقعا بچه ها بدون اغراق میگم هیچی یلد نیست درست کنه حتی نیم رو یه سری خونمون بود بهم گفت کمک نمیخوای بهش گفتم بی زحمت بادمجون رو خورد کن رفتم دیدم نگینیشون کرده هی میزدم تو سر خودم😂
به هر حال یه هنره و اونی که بلده یه هنر بیشتر داره
خب ماهم خیلی هنر های دیگه داریم باید راه بیوفتیم به بقیه بگیم بی هنر 🤣
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
این ک یکی ب اشپزی علاقه نداشته باشه ونخواد انجام بدهچیش عجیبه ؟
ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀
ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀