2777
2789
عنوان

یکی پول پخش کنه بین مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 81 پست
میدونی چجوری مثلا نقاب بزنه تو یه کیف پول باشه پرت کنه هوا مردم بگیرن بخاطر هرج و مرج نمیگیرنش ...

خلی چیزیه حتما🤣

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه شما شهر ما نیستید منظورم این بود من برم مرکز شهر اینکارو کنم دچار مشکل نشم

مگه عروسیه بخوای شاباش بدی 

اگه عام المنفعه می خوای کار کنی آب سردکن بذارید جاهای شلوغ یا دستشویی عمومی بسازید و...

کاش از آسمون پول میبارید 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

کیف و لوازم التحریر بخر برای بچه ها نزدیک مدرسه س

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

عزیزم اول که واسه خودت خوب خرج کن و بچه هات بعدم به مستحق بده دعا به جونت کنه. آخه پول بپاشی پولدارا تشنه ترن میان مث گرگ میبرن

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

میدونی چجوری مثلا نقاب بزنه تو یه کیف پول باشه پرت کنه هوا مردم بگیرن بخاطر هرج و مرج نمیگیرنش ...

وا مگه مردم مسخره ی اونن که پول بپاشه مردم حمله کنن اونم تماشا کنه لذت ببره

بهتره به روانپزشک مراجعه کنه احتمالا بستری بشه