2777
2789
عنوان

یکی پول پخش کنه بین مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 81 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره حساب بدم؟ پول شهریم ۷ تومنه.. ندارم .. ب ولله ندارم😭😂💔

برا منم ۳ تومن منم واقعا ندارم تازه کم توقعم 

استارتر ۱۰ تومن بود شد 😂😂

کاربری دوم  قرآن ختم میکنم هر کسی دوست داشت اطلاع بده

اره واقعا این بهتره درد سرم نداره ممنون از ایده تون

انقدر هستن ادمایی که به دلیل مشکلات مالی شدید حتی خرج درمان بیماری شون رو هم نمیتونند بدن و این کار شما چقدر میتونه بهشون کمک کنه 

اشناس

ببین . نمیدونم حرفات شوهیه یا واقعی . ولی یه پیرزن پیرمردی هستن ک خونشونم یه جای پرت هست بچه هاشم ولش کردن . مرده خیلی سنش بالاس کار نمیتونه خانومشم بدتر . کاش یکی بود به اینا یه کاری میکرد

میشه آدرس محلمون رو براش بفرستی؟

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

برا منم ۳ تومن منم واقعا ندارم تازه کم توقعم استارتر ۱۰ تومن بود شد 😂😂

خوشبحالت ۳ تومنه من شهریه ثابتم ۵ تومن در اومد  دی ماهم شهریه متغیرم ۷ تومنههه.. خدا بزنتشون .. خب این پولارو ما از کجا بیاریممم .. دارم از لباسوو چیزایی ک میتونم داشته باشممم میزنمم .. میخاسم گوشیی بخرمم بعد ۶ سااال ..ولی با این اوصاف؟ حتی پول شارژ همین گوشی ساده ی تو دسمم ندارممم هعققق😭😭😂😂💔

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!