2777
2789
عنوان

من زنگ به دعا نویس زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 37 پست
چرت میگه عزیزم همزاد هر ادم اخلاق و رفتارش مثل همون ادمه خوب و بد همزادم خوب و بد همون ادم مشخص میکن ...

دقیقا ابجی این حرفتو یه جایی خوندم 

اللهم عجل لولیک الفرج🥕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین  به اینا مراجعه نکن 

اینو منی میگم که همش همش پیش دعا نویس های مختلف پول دادم. و هیچی عایدم نشد 

اشتباهه 

تازه گناه هم هست. 

فقط توکل به خدا داشته باش حرز امام جواد اصلی با آداب تهیه کن ببیند به بازوت انگشتر با نگین فیروزه و یاقوت سرخ دستت کن رزق و روزی میارن و کلا توکلت به خدا باشه 

اگر دعانویس قدرت داشت زندگی خودشو درست میکرد 

دقیقا ابجی این حرفتو یه جایی خوندم

بببین این دعا نویس ها یه همزاد یاد گرفتن یه طلسم داری به همه میگن 

شما میترسی یه حرز امام جواد بگیر بنداز مشکلت مال چشم زخم باشه یا طلسم یا هرچیزی حل میشه اگر نشد یعنی اصلا ماورایی نیست مشکلت برو تو زندگیت بگرد مشکل پیدا کن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
همزاد داری ۵ میلیون بده باطلش کنم🤣🤣ببین اگه خواب بد نمیبینی خود ب خود کبود نمیشی روابطت از هم نمیپ ...

یه مدت رو قفسه سینم کبود میشد و اصلا من رابطه چیزی ندارم ولی صدای اذانو دوس دارم و خواب بدم زیاد نمیبینم میدونی من یه مدت حرز میبستم شبا نمیتونستم خوب بخوابم یه چیزی انگار فشار به قفسه سینم میاورد یه جایی خوندم گفت کسانی چیزی همراهشونع اینطوری میشن و چون بدش از حرز میاد اذیتت میکنع

اللهم عجل لولیک الفرج🥕

دقیقا گفت همزاد داری نمیزاره پیشرفت کنی هرکی میاد سمتت بعد یه مدت میره تو روزی کخ نحسی بوده به دنیا ...

دقیقا به منم گفت هرگی بیاد سمتت میره 

اللهم عجل لولیک الفرج🥕

یه مدت رو قفسه سینم کبود میشد و اصلا من رابطه چیزی ندارم ولی صدای اذانو دوس دارم و خواب بدم زیاد نمی ...

ای بابا..بخدا معلوم نمیشه کی راست میگه کی دروغ

اگه اذیتی از چن تا دعا نویس و ف ا ل گیر بپرس