2777
2789
عنوان

مامانم هیچوقت باهام نمیسازه😔💔

331 بازدید | 18 پست

بزرگترین دغدغه و چالش و حسرتم از اول زندگی همین بود و هست و خواهد بود ولی نمیتونم به کسی بگم😔😔😔

خیلی خیلی پرخاشگر و نصیحتگر و زخم زبون زن و طعنه زنه

وقتی پامو از در خونشون میذارم تو شروع میکنه به دعوا و تیکه تا وقتی میام بیرون😭

و منم جوابشو میدم خیلی حرفای بدی بار هم میکنیم خیلی

با اینکه میدونه مریضی اعصاب دارم قرص اعصاب میخورم ولی انگار نه انگار 

شوهرم اکثرا مامویته و نیست منم دیگه خیلی که اعصابم میریزه بهم از تنهایی با بچه ها میریم اونجا و داغون تر برمیگردیم

خیلی حالم بده امروزم کلی دعوا کردیم

کلا از بچگی منو دوست نداشتو جون و نفسش داداشام بود هیچوقت نمیبخشمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقده پسر داشته از هرچی دختر بچه بدش میاد،دو دختر داره با یک پسر،هر سه در یک حد تحصیلی هستیم ،عاشق پسر بچه هاس،از مامان لعنتی یاد گرفته،الهی هرکی بین پسر و دختر تبعیض قائل میشه خدا لعنتش کنه

یسری مادر ها خیلی دختری اندشانس ما اینجوری بوده

هرررچی که داره خرج داداشم میکنه

چندسال پیش داشت تلفنی با مادربزرگم حرف می‌زد بعد گفت به جون محمد که دین و دنیامه،دنیا رو سرم خراب شد

نرو. مادر من اهل دعوا نیست خیلیم منو دوست داره ولی گاهی چیزایی میگه که بهم میریزم و البته جواب نمیدم ولی خیلی کم میرم قبلا ماهی یک بار. الان اواخر بارداریم مجبورم میکنه برم ولی باز تلاش میکنم دائم اونجا نباشم.

گفتی ستاره... اگه شد سال تولد خودت و مامانت رو میگی بزنم تو یه برنامه فا‌ل ببینم درسته یا نه. بعد پاکش کن برام جالبه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یسری مادر ها خیلی دختری اندشانس ما اینجوری بوده

مثلا آبگوشت درست نیکرد گوشتاشو قشنگ جلو داداشم میزاشت،من اصللللااااا کاری به داداشم ندارم خییییلی دوسش دادم اما از رفتارای مامانم متنفرررررم