2777
2789
عنوان

جای جراحی دندون عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مشکلی نداره و حساس شدی؟

درد که داره

نمیدونم شاید میخاد گردن نگیره

اصلا یک هفتع بعد جراحی من یادمه افتادم به خونریزی و محل جراحیم باز شد دوباره

ساکشن کردن بعد بستن 

نمیدونم بد دردسریه برا

درد که دارهنمیدونم شاید میخاد گردن نگیرهاصلا یک هفتع بعد جراحی من یادمه افتادم به خونریزی و محل جراح ...

عه خب برو یه پزشک دیگه من اینجوری نشدن اصلا

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

نه عکس شما رو گفتم اینطور به نظر میاد برای منم اول همین بود ولی الآن البته دو سال گذشته همون چند ماه ...

اها اره برای من حفره داره و غذا توش گیر میکنه

چند ماه بعد کامل پر شد ؟ 

یه چیز باد کرده نزد ؟ 

اها اره برای من حفره داره و غذا توش گیر میکنهچند ماه بعد کامل پر شد ؟ یه چیز باد کرده نزد ؟

کاملا پر و بسته اصلا باورم نمیشه اونجا دندونی بود 

هر دو طرف 

باد کرده نه عزیزم نداشتم 

وای من چرا اینجوریممم پس🤣🤣🤣

نمیدونم عزیزم ولی نگران نباش هیچی نمیشه من فکم قفل کرده بود دهنم باز نمیشد احساس خفگی میکردم فکر میکردم هیچوقت باز نمیشه که الآن اندازه‌ی غار باز میشه 🤣🤣

نمیدونم عزیزم ولی نگران نباش هیچی نمیشه من فکم قفل کرده بود دهنم باز نمیشد احساس خفگی میکردم فکر میک ...

برای منم قفل کرده وای خیلی عذاب کشیدم من..مشکلات روحی ب کنار جسمی هم اضافه شد