2777
2789

پسرهای ۱۰ساله شما اگه اتفاقی بیفته گریه می‌کنند و پرخاشگری ؟

الان به قصد کشت کت کاری کردیم

اعصابمو خرد کرد

من زدمش

اونم زد

دیگه از عهده اش برنمیام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببینید چه چیزی در محیط خانواده، یا ارتباط با دوستانش و محیط بیرون اخیرا تغییر کرده که روحیه پرخاشگری پیدا کرده (اگه قبلا سابقه نداشته). هیچ تغییر رفتاری بی دلیل نیست

و خواهشا بچه را نزنید. اگه عصبانیتون کرد، برید داخل یک اتاق دیگه تا ارام بشین. اینکار هم روی اعتماد به نفس بچه تاثیر خیلی منفی داره و هم احترام و رابطه دوستانه مادر و فرزندی را از بین میبره. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اخه هنوز ۱۰سالشهاز آینده میترسم

باهاش حرف بزن باید یاد بگیره که به بزرگ‌ترش احترام بذاره

اما اخلاقای عجیب غریب شون به خاطر بلوغه

من عید یه دست مبل گرفتم نمی دونی چه کار کرد یه مدت قشنگ مثل افسرده ها بود اون یکی هنوز تو پارکینگه از ترس این نمی تونیم بهش دست بزنیم خیلی پسر مودبیه ها شکر خدا اما به کم تند شده حساس شده به قول شما گریش می گیره 

متن گاهی بی طاقت میشم اما باید کنترل کنیم