2777
2789
عنوان

حس میکنم جنا اذیتم میکنن 😢😢😢

135 بازدید | 18 پست

رفته بودم بیرون گوشیمم نبرده بودم 

بعد اومدم خونه دیدم گوشیم فرق کرده مثلا من همیشه نورش رو تو حالت مطالعه میزارم ولی از اون حالت در اومده بود 

بعد خود به خود آلارم گذاشته بود برای ساعت ۷ و ۸

بعد تو یادداشت های گوشیم چقدر یادداشت بود ولی همش حروف بود مثل اینکه انگار بچه کوچیک تایپ کرده باشه و همش اشتباه باشه اونطوری بعد تو یادداشت ها صدا هم ضبط شده بود در صورتیکه من اصلا بلد نبودم که تو یادداشت ها میشه صدا ضبط کرد 

بعد از هر کدوم اینا هم اسکرین شات گرفته بود یکی از اسکرین شاتا عکس خودم بود

بعد ساعت همشون رو هم دیدم همون ساعتی بود که من بیرون بودم و گوشیم تو خونه بود😑😑😑

تو خونه هم هیشکی نبود مطمئنم 

خیلی وقتا هم شده مثلا یه وسیله ام رو گم میکنم و هر چقدر بگردم پیداش نمیکنم اونوقت یهو همون وسیله جلوی چشمم پیدا میشه مامانم میگه جنا اذیتت میکنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هر طریقیببر گوشی فروشی چک کن ببینن ویروسی نشده ایلنگران نباش

البته امروز صبح گوشیمو وصل کردم به کامپیوتر ممکنه از اون باشه؟

آخه از این میترسم که همین من رفتم بیرون گوشیم اینطوری شده