2777
2789

من خیلی دیدم که طرف میاد میگه پسره عاشقمون بوده اما بعد فهمیدیم همش ادا بوده و ول کرده رفته

نشونه ای که واقعا میشه مطمعن شد چیه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ نشونه ای پنج سال تمام با شوهرم دوست بودیم دوسال عقد بودیم الان یک سالو نیمه رفتیم خونه خودمون دیگه فک کردم تموم این واقعا عاشقم بود تا اینکه مامانش اومد پسرشو با خودش برد:/

لطفاً کودکان من رو ریپلای نکنم در تاپیک های مفید نگم کنید تشکر میکنم 

فقط داخل خلوت و تنهاییشون میشه فهمید که عاشق هستن یا نه😅😂

نباید لو میدادم

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

پسرا موجودات عجیبی هستن هیچجوره نمیشه فهمیدشون اصلا برات مهم نباشه دوستت داره یا نهفقط و فقط دنبال ک ...

من پارتنرم بهم احترام میذاره توهین ازش ندیدم اصلا 

خانوادشم درست حسابی ان 

تک فرزنده 

از لحاظ هدیه خریدن و بیرون رفتنم اوکیه 

قهر و دعوا ام راه نمیندازه 

منم قهر کنم نمیذاره قهر بمونم سریع اشتیم میده حتی اگه مقصر خودم باشم

خیانتی ام تا الان ندیدم 

همینا کافیه بنظرت؟

به نظرم خیلی سخته بفهمیم که واقعا عاشقه یا نه

به مرور زمان و یکی بودن حرف و عملش مشخص میشه

اما میتونیم بفهمیم دروغ میگه که دوستمون داره 

اگه همون دو روز اول ابراز عاشقی کرد،اگه دیدی هنوز با اکسش در ارتباطه و هی حرفش و میزنه یا حرفای مثبت هجده رو اول کاری بگه

کاربر قدیمی🤍                                                             

ما وقتی سوال میپرسیم یعنی یه مشکلی هست ...

تا اون پسر رو نشناسی فایده نداره ،ببین برای تو پا رو خط قرمزاش گذاشته یا نه ،با اینکه همه میگن بازی میکنن پسرا ولی به نظرم پسرا برای هر کسی پا رو خط قرمزهاشون نمیذارن ...

دنبال نشونه ی کلی ازشون نباش ...پسرا کاملا متفاوتن و دیدگاه یکسانی ندارن تو کاراشون ولی باز حداقل پسرا بیشتر متوجه میشن یه پسر عاشق شده یا نه تا ما خانم ها 

You're all the things I've got to remember