2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خرابا کار داری؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

رفیق من شد 

مرده بهش گفته بود بخاطر بچه هام موندم زنمو نمیخوام 

باهم رابطه جنسی داشتن بعد بهش گفته بود بیا صیغم شو 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

اگه میخوای مشاوره بگیری جای خوبی نیست.. اگرم میخوای نصیحتشون کنی اونا خودشون همه چیو خوب میدونن فقط ...

نه بابا به من چه هرکسو تو قبر خودشون میذارن، ی سوال داشتم میخواستم ببینم جواباشون چیه

کیا؟

ادمای لاشی

ادمای چیپ

آدمای بی اعتماد بنفس

آدمای بی ذات و لقمه ح ر....م

بلا به دور

هم از خودم هم از همه ی ادمای دیگه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو