2777
2789

بیاین کلا هرچی تجربه و نکاتی ک از روابطتون با شوهر یا دوست پسراتون یاد گرفتین بگین تا بقیه هم یاد بگیرن

اول خودم شروع میکنم👇

۱- بهترین راه برای اینکه بفهمید پسره دوستتون دارن یا نه اینه که ازش جدا شید و بعد ببینید ایا تلاش میکنه برگردین یا نه

۲- به هیچ عنوان به هیچ عنوان بهههه هییییچ عنوااااان غرورتونو شخصیتتونو اعتمادبنفستونو بخاطر هیچ پسری زمین نزنید حتا اگ دیوانه وار عاشقش هستین چون کسی که عاشقتونه میمونه باهاتون کسیم عاشقتون نباشه خودش میره ولی درنهایت این شخصیت و غرور شماس که باید حفظ شه و خار و خفیف نشید هیچوقت

۳- بزرگترین دلیلی که باعث شده پسرا انقد جدیدن پرنسس شدن و پررو و پرتوقع شدن فقط و فقط دلیلش خود دخترا هستن که انقد ب پسر جماعت رو میدن و اویزونشون میشن یا خودشونو به هر دری میزنن که پسرا بهشون توجه کنن و سر پسر باهم میجنگن و رقابت میکنن تورخدا این رفتاراتونو تموم کنید یه نگاه به جامعه بندازید یه پسر نرمال تو جامعه نمونده همشون پرتوقع و پرنسس و پررو تشریف دارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گزینه ۱ و باهات مخالفم پسری ک دوستت داشته باشه نمیزاره بری یا حداقل هر جور شده نگهت میداره 

بنظرم مهربون باشی باهاش شنونده خوبی باشی سریع گارد نگیری در برابرش ووو

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

زنی که خرج نداره ارج نداره، دیگه خودتون در این زمینه ‌اُستادید😀

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

یه نکته مهم ک هست اینه که اوایل آشنایی خیلی سفت و محکم بگیرید و به ریز ترین رفتار های بدش هم واکنش نشون بدید و حد و مرز بزارید..

دو اینکه هرگز قانع نباشید و زن قانع و کم خرجی نباشید

سه اینکه تو رابطتتون صحبت کردن رو یاد بگیرید و توقع نداشته باشید طرف مقابل خودش بفهمه و وقتی ناراحت میشید از چیزی صریح و با اعتماد به نفس بیانش کنید

چهار اینکه هیچوقتتتتت جلوی پارتنرتون از خانوادتون بد نگید و از مشکلات خانوادگی و تروما هاتون صحبت نکنید

پیرینسس🎀🤍

چرااا؟؟؟؟وای من اینکارو ناخودآگاه میکنم دست خودمم نیست

حالا دخترایی که من باهاشون حرف زدم:🤬
{ دختر خالم}

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

بدی خانواده و فامیلتون و مسائل خانوادگی را به هیچ عنوان بهش نگید. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

میخواستم چند مورد بگم اسی جون دیگه مورد نزاشتی یک دو سه چهار پنج الی ماشالله همه گفتی 

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)