2777
2789

با شوهر نفهم خودم چه کنم. دوساله خیلی دور برادرش و اون زن باسیاست و عفریته اش مبچرخه شهرستانن و وقتی میریم یا میره. بجای خونه مادرش میره خونه اونا. فکر نمیکردم اگه جر و بحثی باهم میکنبم بره به اونا بگه. دوماه قبل با هم بحث کردیم میخواستبم بریم عروسی گیر داد چادر بپوش و بعدش فحش داد و منو توی ماشین کتک زد ک چشمم کبود شد و دوتا مشت توی سرم زد. یک ماه نبم قهر بودیم توی خونه بودیم و جامون. غذامون همه چی جدا بود. یه روز تعطیل رفت شهرستان خونه برادرش و شب برگشت. امروز بهش میگم اون روز ک قهر بودیم خونه برادرت رفتی اولش گفت یادم نییت چون دروع نمیگه گفت اره رفتم ناهار و برگشتم. بعد پرسیدم در مورد بحث و قهرمون به برادرت گفتی گفت اره. گفتم مسایل شخصی زندگی حق نداری ب بقیه بگی عصبی شد بس کن و منم سکوت کردم.

خیلی سالها دلم ازش شکسته با این کارش حس خیلی بدتری ازش گرفتم. الان میگم اون جاری عوصی زرنگ سلیطه ام چه ذوقی کرده منو شوهرم باهم دعوا کردیم. شوهرم حق نداشت بهشون بگه نه؟؟ بنظرتون با شوهرم چطور برخورد کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیین سیاست داشته باش جلوی شوهرت اصلا از خانپادش بد نگو اگه میخوای چیزی بگی بگو بنظرت مثلا زن داداشت خیلی خودشو نمیگیره یا بنظرت داداشت خیلی نچسب نیست اولش شاید بگه نه ولی بعدا خودشم میفهمه خیلی روش خفنیه

دیگه دهنش لق نمیشع کاریش کرد 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیین سیاست داشته باش جلوی شوهرت اصلا از خانپادش بد نگو اگه میخوای چیزی بگی بگو بنظرت مثلا زن داداشت ...

از زن داداشس خیلی بد میگه ولی گاهی هم واسه دراوردن حرص من دفاع میکنه.

کارش خیلی بد بود در مورد بحث و دعوای ما رفته ب اونا گفته نع؟

از زن داداشس خیلی بد میگه ولی گاهی هم واسه دراوردن حرص من دفاع میکنه.کارش خیلی بد بود در مورد بحث و ...

اره ببین جلوش وانمود کن به هیجات نیس اگه بره همه ی زندگیتم به اونا بگه 

منتظر زمان باش ک چیجور وقتش میشه همچین از این‌جاری و‌شوهرش دلش بشکنه ب خدا ده ساله شوهرم میگف‌برادرم از پدر مادربیشتز دوس دارم برام خداس میکف بمیر میمرد هرچی میگفتم میگف‌تو‌هیچی‌نگو بین‌ما ی جوری. ل یدن روش. ک میگم دیدی من میگفتم‌گوش‌نمیکردی

هعی

بنظرم شما هم نه یادشون کن که به کسی که براش اهمیت داره میگین بگید نمی‌دونم به مادرم گفتم گفته از آقای فلانی توقع نداشتم 

لطفاً کودکان من رو ریپلای نکنم در تاپیک های مفید نگم کنید تشکر میکنم 

من فکر میکنم قبلاً که خواننده خاموشم بودم شمارو دیده بودم

شما چطور هنوز جدا نشدن مرد ها عوض نمیشن فقط به شما و بچه هاتون آسیب میزنن خانم خودتو نجات بده

لطفاً کودکان من رو ریپلای نکنم در تاپیک های مفید نگم کنید تشکر میکنم