2777
2789
عنوان

ختم مزمل

335 بازدید | 17 پست

سوره مزمل. : 11 بار

یا مسبب سبب یا مفتح فتح یا مفرج فرج یا مدبر دبر یا مسهل سهل یا میسر یسر یا متمم تمم برحمتک یا ارحم الراحمین  :  121 بار

توجه : اا روزبعد از نماز صبح خوانده میشود و قبل از طلوع افتاب باید تمام شده باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت خاصی داره مثلا ماه خاصی یا نه هروقت از سال میشه انجام داد مشکل اینه صبح بیدار نمیشم قبل از طلوع ...

توی ایام پریود نباشه فقط

بعد پریود شروع کنید نه اصلا وقت نداره هر موقع سال میشه

توی ایام پریود نباشه فقطبعد پریود شروع کنید نه اصلا وقت نداره هر موقع سال میشه

همون ایه زیرش هم جواب میده من قبلا خوندم. 

فردا هم دوشنبه اول ماه قمری هست برای ختم واقعه برای روزی هر کس خواست شروع کنه

همین دعای زیرش تنها رو

من تو ایتا یک کانال دارم انواع ختم ها رو گذاشته. یکیش همین ایه رو باید چندین بار میخوندی من اون و انجام دادم خیلی خوب بود. الانم اول فکر کردم تنها همون هست بعد دیدم بالا نوشتین سوره مزمل هم باید خوند

من تو ایتا یک کانال دارم انواع ختم ها رو گذاشته. یکیش همین ایه رو باید چندین بار میخوندی من اون و ان ...

اره سوره مزمل 11 بار هر روز و اون دعا هم 121 بار

من برای هرکی نذر کردم براورده شده

من تو ایتا یک کانال دارم انواع ختم ها رو گذاشته. یکیش همین ایه رو باید چندین بار میخوندی من اون و ان ...

درستش رو بذارید چون بیشتر جاها اشتباه گذاشتند متلا نوشتن این دعا رو 11 بار بخونید که درست نیست