2777
2789

من الان وارد ماه پنجم‌ شدم ولی هنوز عادت نکردم به این شغل لعنتی.روحیم خ بدتر از قبل شده.فشار کار و بیخوابیش واقعا داره اذیتم میکنه.بنظرتون توقف طرح بزنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افتضاح ترین دوران شروع طرحهمن بعد ۶ ماه اوکی شدمبستگی ب میزان پوست کلفتی و اعتماد ب نفست داره

وای خوبه درک میکنی.زندگیم رفته رو هوا.عصبی شدم بی خواب.حالم از خودمو بقیه بهم میخوره

بعضیام هیچوقت عادت نمیکنن

به هر حال اگ میخوای تو رشتت کار کنی باید طرح اجباریو تموم کنی

ب چشم چالش صبر و قوای ذهنی بش نگاه کن

چیزی ک میتونه باعث بشه ب شخصیتت ی بار مثبت اضافه شه

سعی کن عقده ای نشی🤣

وای خوبه درک میکنی.زندگیم رفته رو هوا.عصبی شدم بی خواب.حالم از خودمو بقیه بهم میخوره

من دوران کرونا بود طرحم

ی سرپرستار عن داشتیم خیلی زجرمون داد

استرس مردنم داشتیم🤣

بعضیام هیچوقت عادت نمیکننبه هر حال اگ میخوای تو رشتت کار کنی باید طرح اجباریو تموم کنیب چشم چالش صبر ...

دقیقا زاویه دید مثبتش همینه این مدتو تموم کنی یه ادم دیگ در میای البته اگه مشکلات روحی روانی نگیری 

من دوران کرونا بود طرحمی سرپرستار عن داشتیم خیلی زجرمون داداسترس مردنم داشتیم🤣

بمیرم دوران کرونا خ بد بوده.حجم کار چند برابر.

استرس که همیشه با ماها هست.استرس نیدل شدن استرس مریضی گرفتن.خدایی تو این بیمارستانای دولتی یه مریضایی میبینی تو عمرت ندیدی.من ماه اول کل وجودم ترس بود که از اینا یه مرضی نگیرم.

کادر درمان بودن خیلی سخته تا وارد کار نشی نمیفهمی

دقیقا.بعضی وقتا میگم چه غلطی بود کردما.البت خ پوست کلفت شدم همین چهارماهه انقد انواع اقسام چیزارو تجربه کردم.