2777
2789
عنوان

خانما انقدر گریه کردم

147 بازدید | 14 پست

تایم 6تا8برق میره بعد من با مادرشوهرم زندگی میکنم امروز تا رفتم خونه مامانم و اینا یکم دیر شد بعد بچه هفت ماهمو شبر دادم نتونستم شام درست کنم زود 

بعد خاله شوهرم جاریم همه بودن قهر کرد حسابی ضایعم کرد منم ی چای و نون پنیر براش گذاشتم ها

یکم ایده بهم بدین چه کنم حسابی ضایع شدم اونا هم میخندیدن بهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا توقع بیجایی داشتند تو بابچه هفت ماهه قراره غذا شکم خانم پنجاه شصت ساله رو سیر نگه داری؟من  بودم میگفتم کجاش خنده داشت بگید بخندیم رک وپوستکنده  به مادرشوهرت بگو توقع بیجا از من  نداشته باش خانوم خو قهرشو کرده همون جوابشو بدی هم بهتره ،ازحق خودت دفاع کن اگه بحث بالا گرفت خودشون کوتاه میان چون میدونن این وسط کسی که ضرر میکنه پسرشونع زندگیش بهم میخوره

اونا به شوهر لوست خندیدن تو چرا ناراحتی و به خودت میگیری

اصلا تو وظیفه نداری برا اون غذا بپزی خانوما لطف میکنن اشپزی میکنن ولی یه بار که نمیتونن باید غر بشنون 

خودش بره یه چیزی کوفت کنه خب مگه فلجه😑