2777
2789
عنوان

این جوری با مرد متاهل چت کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 29 پست

حالا دیگه از اونور بوم نیفت. اگه اشتباهی باشه اون آقا انجام داده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از رو چیزی پیام داده الکی گفته اینارو؟؟

بله معلومه که قصدی داره. با همین صحبت های عادی دوباره شروع میشه

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

اسی خودتم میدونی ادامه بدی بخث از سوالای مسخره ش کشیده میشه به جاهای دیگه 

بلاکش کن ادامه بدی قطعا کارما داره ، یعنی خودتو بذار جای زن اون کثافت ببین شوهرت همچین حرکتی بزنه ایا مشکلی نداری باهاش؟ جوابتو میگیری

🤍🌱
بله معلومه که قصدی داره. با همین صحبت های عادی دوباره شروع میشه

بیجا میکنه ،من اصلا اینو نمیخوام وگرنه راحت میتونستم بحرفم باهاش

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

اسی خودتم میدونی ادامه بدی بخث از سوالای مسخره ش کشیده میشه به جاهای دیگه بلاکش کن ادامه بدی قطعا کا ...

من از همین میترسم وگرنه کلی لعن و نفرین و فحش دلم میخواست به خاطر گذشته بهش بدم ولی نمیخوام بحث و صحبت اضافه بینمون پیش بیاد 

بیجا میکنه ،من اصلا اینو نمیخوام وگرنه راحت میتونستم بحرفم باهاش

کلا جوابش نده. فک کن وجود نداره. 

خانمش بفهمه بعدا رنج میکشه 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

عذاب وجدان چرا ؟ مگه لخت شدی پریدی تو بغلش ؟ اینقدر به خودت سخت نگیر تا زندگی برات آسون بگیره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عذاب وجدان چرا ؟ مگه لخت شدی پریدی تو بغلش ؟ اینقدر به خودت سخت نگیر تا زندگی برات آسون بگیره .

همش میگم مشخص الکی پیام داده خب ولی من جوابشو دادم 

همش میگم مشخص الکی پیام داده خب ولی من جوابشو دادم

یک جواب ساده در حد امور کاری عذاب وجدان نداره. نیت اون هرچه بوده نیت شما هوسرانی نبوده پس نگران چی هستی ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یک جواب ساده در حد امور کاری عذاب وجدان نداره. نیت اون هرچه بوده نیت شما هوسرانی نبوده پس نگران چی ه ...

چی جواب بدم سوالشو؟؟اونکه گفته شماره تو بوده؟؟خب من بودم یا نه به اون چه

چی جواب بدم سوالشو؟؟اونکه گفته شماره تو بوده؟؟خب من بودم یا نه به اون چه

موظف به جواب نیستی بلاکش کن فکر خودتو راحت کن .