2777
2789

من ۲۰ روز حدودا بخاطر مریضی خودم شیرخشک هم ب بچه دادم. شیر داشتم . ولی الان گریه های بنفش می‌کنه شیرخشک میخاد ...کسی تجربه مشابه داره برگردونم ب شیر مادر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی خودت بکن ولی منم شرایط شما داشتم مریض شدم مجبور شدم کمکی بهش بدم ولی دیگه هر کار کردم نگرفت ۴ ماهش بود شیر خشکی شد تا یک سالگی بعدش هم شیر پاستوریزه و غذا دادمش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

سینه ات رو توی خواب هم نمیگیره ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

چرا میگیره ولی زود ول می‌کنه تو خواب...تو بیداری هم نمیخادش ۲،۳دقیقه میخوره ول مبکنهاکهاصرار کنم گری ...

ببین شیشه شیری بخر که جریان شیر ازش کند باشه و سخت ازش شیر بیاد مجبور بشه سخت مک بزنه 

حتی توی جریان شیر هم اختلال به وجود بیاری خوبه مثلا هر چند لحظه یک بار مسیر شیر رو قطع کن این کاریه که موقع قطع شیر من با سینه میکردم جریان شیر رو با فشار دستم قطع میکردم اینطوری پسرم رو از سینه گرفتم این کار رو میتونی با شیشه بکنی باید یه کاری کنی از شیشه کلافه بشه و سینه رو جایگزین کنی 

شیر خودت رو هم اولش رو بدوش اون قسمت که چرب تر و خوشمزه تره و راحت تر جریان پیدا میکنه رو بده بخوره اول شیر نیاز به مکیدن زیاد تر داره و اینکه سینه سفت تر سخت تره مکیدنش 

خودت هم چیزای شیرین بیشتر بخور شیرت شیرین تر و خوشمزه تر بشه چون شیرخشک متاسفانه خیلی شیرین تر از شیر مادره ترجیح و میل بچه رو به شیرین تر بودن شیر کشیده 

توی خواب حتما بهش سینه بده حتی اگر پس میزنه دوباره و دوباره و دوباره امتحان کن 

برای خوابیدن به سینه عادتش بده یعنی موقع خواب سینه بده کم کم فکش که قوی تر بشه پذیرش بهتری نسبت به سینه پیدا می‌کنه البته اینکه بچه زیر سینه بخوابه عادت خوبی نیست ولی برای عادت دادنش به سینه روش خوبیه 

یه مشاوره شیردهی هم بگیری خوبه سرچ کنی توی اینستاگرام پیدا می‌کنی 

اگر همه تلاشت رو کردی دیگه بدون صلاح بچه ت همینه غصه نخور

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

مرسی عزیزم سعی میکنم اجرا کنم...گردن درد گرفتم

خواهش میکنم عزیزم ان شاالله موفق باشی