بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الکارنتین چربی سوزه ولی نمیشه تنها خوردش چون چربی ها میرن و پهلوتون پوست اضافه میاره باید با صبر و طی زمان از این بخورید در کنارش اگه از مکمل های عضله سازی یا پروتئین استفده کنید باعث میشه دیگه اون پوست اضافیه شل نباشه و یا عضله باشه یا بچسبه
کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)
اخه میگن هم برای لاغذی هست هم چاقی 😂مپ نمیدونم بخورم یا نع چ موقه هایی بخورم و چه امگا سه ای عزیژمم ...
ببینید امگا 3 چون باعث افزایش سوخت و ساز بدن میشه باید همراه تمرین استفاده بشه البته این قرص رو نمیشه به تنهایی برای چربی سوزی و لاغری استفاده کرد اگر در کنار چیزایی که بهتون گفتم استفاده کنید باعث افزایش عملکرد میشه
کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)