2777
2789
عنوان

لبوبو و کلا ترند های مختلف

111 بازدید | 10 پست

یه سری افراد فکر میکنن اگر این ترند هارو دنبال نکنن بهشون جایگاه ویژه ای میدن یا به عنوان ادم های خاص دیده میشن این درحالیه که همه اینا کاملا سلیقه ای اگر شما سلیقتون نیست که لاکتون رو زرد کره تی بزنید لازم نیست بشینید و بگید اه چیه این زرد کره ای همه دارن میزنن! 

کجای این عروسک های لبوبو قشنگه که همه میخرن خیلی ام ترسناکه!  

این نظر شخصی شماس و تا موقعی که ازتون نظر نپرسیدن نظر ندین 

بخدا که با بد گفتن از ترند ها اصلا خاص دیده نمیشید 

(این درحالیه که خودم این کارارو نکردم و نخریدم خواستم بگم که یه سریا فکر نکنن من دارم از خودم دفاع میکنم)  

بحث ترند شدن و سلیقه نیست 

بحث فراتر از عروسکه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون درسته

ولی اینم باید توجه باشیم که دوستانی که مد و ترند ها رو دنبال نمیکنن از دنیا عقب افتاده نیستن

و اگر اسم چیزی رو نمیدونن یا حتی نحوه تلفظش رو بلد نیستن نباید باهاشون مثل یه انسان بی اطلاع برخورد کرد

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
لبوبو واقعا چیز خاصی نیست قبول کن چشم و هم چشمیه و عقب نیافتادن از بقیه وگرنه مگه میشه این همهههه اد ...

خیلی از ترند ها برا چشم هم چشمیه ولی به ما ربطی نداره ما اختیار پول خودمونو داریم نخوایم برای اون وسیله خرجش نمیکنیم

حرفتون درسته ولی اینم باید توجه باشیم که دوستانی که مد و ترند ها رو دنبال نمیکنن از دنیا عقب افتاده ...

من خودم از اون دسته از ادمایی نیستم که ادمایی که از ترند ها دورن رو عقب مونده بدونم 

من خودم از اون دسته از ادمایی نیستم که ادمایی که از ترند ها دورن رو عقب مونده بدونم

بله عزیزم حرفم خطاب به شما نبود 

در کلیت افراد گفتم

چون خیلی دیدم اطرافم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
سلیقه ای شما باید چیزی که دوست داری بخری و لذت ببرب ولی من فقط درک نمیکنم چرا بعضیاشون در کشورهای ...

اون دیگه برمیگردی به اون جنونی که ترند ها به مردم میدن چون صرفا یه آیدل محبوب اومده تبلیغشو کرده همه کسایی که اون شخص رو دوس داشتن شروع کردن به خرید زیاد یا همون مصرف گرایی خودمون چون الان خارج ایران چنتا چنتا از کیفاشون اویزون میکنن