2777
2789

من اولن بگم مجردم و زیاد آشپزی نمیکنم وقتی ام میکنم باور کنید به مقدار خیلییی زیاد نمک میریزم و همیشه برنج و چند پیمونه بیشتر میزارم اما هم دستم برکت نداره هم نمک آخر میبینی همه نمک به دستن 

برعکس مامانم ۱ پیمونه برنج درست کنه ازش زیادم میاد دستشم غذا همیشه خوش نمکککککه حتی اگه نمک نزنه 🥲

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من هرچی بپزم اضافه میاد 

این از چیه؟ 😂

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

قبل اینکه خاموش کنی بچش غذارو منم کم نمک درست میکنم هر کی بخواد نمک بزنه

این خوب نیست چون من فشارخون بارداری داشتم زیرنظر پزشک بودم گفتش که نمکی که تو غذاموقع پخت میریزی مشکلی نداره ولی نمکی که موقع خوردن غذا میخوری رو حذف کن فشارت تنظیم میشه و واقعا همین هم شد