2777
2789

بزرگترین دغدغه و چالش و حسرتم از اول زندگی همین بود و هست و خواهد بود ولی نمیتونم به کسی بگم😔😔😔

خیلی خیلی پرخاشگر و نصیحتگر و زخم زبون زن و طعنه زنه

وقتی پامو از در خونشون میذارم تو شروع میکنه به دعوا و تیکه تا وقتی میام بیرون😭

و منم جوابشو میدم خیلی حرفای بدی بار هم میکنیم خیلی

با اینکه میدونه مریضی اعصاب دارم قرص اعصاب میخورم ولی انگار نه انگار 

شوهرم اکثرا مامویته و نیست منم دیگه خیلی که اعصابم میریزه بهم از تنهایی با بچه ها میریم اونجا و داغون تر برمیگردیم

خیلی حالم بده امروزم کلی دعوا کردیم

کلا از بچگی منو دوست نداشتو جون و نفسش داداشام بود هیچوقت نمیبخشمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ۱۷سال سن نمیزاره اتاقمو تغییر دکوراسیون بدم هر چند ماه یکبار نهایت چهارتومن با منت میدن بهم دختری هم نیستم که همش برم بیرون با رفیقام یا اهل گشتن باشم روانی شدم دست مامانم

متاهلی؟ آخه مجرد آره ولی من دوتا بچه دارم و هنوز ادامه داره😭😭خدا واسه چی منو آفرید

چرا اینجوری میگی هر کسی تو این دنیا حق زندگی داره بعدم قدیمیا رو که میشناسی یکم بعضی وقتا تعصبی طور هستن همش میخان تیکه اینا بندازن ولی واسه تو اتفاقی بیوفته خدایی نکرده اون موقع میبینی چقد نگرانت میشه

چرا اینجوری میگی هر کسی تو این دنیا حق زندگی داره بعدم قدیمیا رو که میشناسی یکم بعضی وقتا تعصبی طور ...

اره چرا دروغ دلسوزه با محبته ولی با من نمیسازه و از من خوشش نمیاد

یکسره هم میگه ایشالا بچه هات سرت بیارن