2777
2789

اینقدر این مامانش زنگ میزنه .. 

در هفته سه بار زنگ میزنه ، هر دفعه هم میگه گوشی رو بده زنت که با منم صحبت کنه .. 

اینقدر هم این شوهرم خاله زنکه ، مثلا الان داریم پذیرایی رو رنگ میکنیم میاد مثلا میگه که آره قالی ها رو دادیم بشورن و..

خو اینهمه لازمه آخه حرف بزنی ؟!؟!

اگه شوهرتون جدی و بد اخلاقه و کم حرف ، قدر بدونید 

بهتر از شوهر منه که نیشش بازه همیشه 🤧🤧

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چمن هنین الان داشتم بهت فکر میکردم که تایپیکت رو دیدم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دیگ این چیزا قبل عقد میشه فهمیدبش بگو زیاد گوشیو ب من نده معذب میشم

نه والا 

همه ش حرف 

تا نری زیر یک سقف محاله زیر رفتارا رو بفهمی 

خب پسرشه بچشه زنگ بزنه چه اشکالی داره مگه مادر تو زنگت نمیزنه بعدش باهاش حرف بزنی چه موردی داره اگه هم زنگ نزنه  میگین چرا زنگ نمیزنه احوالمون بپرسه😁

من مادر شوهرم هم ب خودم هم ب همسرم زنگ میزنه منم زنگش میزنم مرتب ‌.

این اخلاق شوهرت هم ک مثلا کارا حرفا میگه عادت کرده دیگه یسری ها اینجورن همسر منم خب کسی ازش بپرسه چکار میکنین مثلا میگه ...داره ظرف میسوزه یا فلان جاتمیز میکنه دیگه یسری ها عادت کردن دست خودشون نیست 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
خب پسرشه بچشه زنگ بزنه چه اشکالی داره مگه مادر تو زنگت نمیزنه بعدش باهاش حرف بزنی چه موردی داره اگه ...

میدونی دیدی بعضی آقایون نسبت ب بقیه کم حرفن 

دلم میخواست اینجوری بود