2777
2789

برا بجه هاتون لوازم تحریر چیامیخرین؟کیف میخرین یا مال پیش دبستانی میبرن؟راستش من یکم دستم تنگه میگم مال پیش دبستانی ببره ولی حس میکنم اگه همه بچه ها بخرن پسر منم ناراحت میشه که مال پارسال میبره دودل موندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت پسزتو میشناسی اگه فکر میکنی خیلی براش مهمه یه قیمت مناسب بخر حالا اگه خراب شد مال پیش رو میبره

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

وسایل مورد نیاز کلاس اول

دفتر مشق ۲عدد

دفتر نقاشی

دفتراملا

چوب خط

چینه

کیسه ریاضی

مداد دویا سه وجهی مشکی

مدادقرمز

رنگ دوازده تایی

ماژیک وایت برددو عددرنگ مختلف

ماژیک فسفری دو عدد رنگ مختلف

قیچی

چسب

یک بسته مقوا رنگی کوچک

پوشه دکمه داربزرگ

دفترشطرنجی

جامدادی دو عدد یکی برای رنگ یکی برای مداد و..

پاکن

تراش مخزن دار

شابلون

بطری آب

خمیر بازی

۱۰۰عدد برگ اچار

سلیقمی تا صد سال دیگه...❤️‍🩹💯 

می دونم سخته ولی براش حتما نو بگیرید.. به سلامتی باشه

بزرگ بشه خیرشو ببینید

لوازم تحریر بستگی به مدرسه داره..بعصیها دفتر تکلیف و املا رو هم خودشون میدن..  برای ما ی لیستی دادن تهیه کنیم.. همین وسایل معمولی

اینجا ی محیط بازه.. هر نظری دارم رو میگم نه اونی که دوست داری بشنوی پس عصبی نشو.. من که نمی شناسمت.. با هاتم مشکل ندارم.. 

دفتر ، مداد ، پاک کن ، مداد تراش ، جلد کتاب ، قمقمه 

شاید توی کلاس باشن کسایی که کیف سال قبل میارن 

تمیز بشورش نو بشه 

بازار رفتنی بگرد یه کیف ارزون پیدا کن دو روز درمیون کیف عوض کن چند روز جدیده رو ببره چند روز قبلی 

اینجوری کیف ارزون هم بخری زود خراب نمیشه

کیف و جامدادی و مدادرنگی پیش دبستانی و میبره

باهاش صحبت کردم گفتم وسیله هات خیلی خوب و نو هستن دوست داری همین‌رو ببری گفت آره

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️