2777
2789

من چندین سال تایپیست سونوگرافیست خانم بودم خب طبیعتا لازم نبود برا سونو داخلی ب دکتر کمکی کنم

تا اینکه اخیرا شدم تایپیست سونوگرافیست آقا. 

خب ابتدای کار با من هست انجامش و بعد ک ملحفه انداختم رو مراجعه کننده، دکتر میاد این سمت پرده. 

فقط نکته ای توصیه ای نصیحتی اگه هست ممنون میشم در جهت کاهش تنش روحی مراجعین اون لحظه. 

اگرم توصیه تون مناسب فضای سایت نیست لطفا چیزی نگید. ممنونم ک ملاحظات اخلاقی رو رعایت میکنید

نگاه مثلا خانوما چون میدونن اون ور پرده سونوگرافیست آقا صداشونو میشنوه هرچقدرم به واسطه سرعت عمل من در وارد سازی پروب، درد و استرس بکشن، بخاطر حیا، هیچ صدایی ازشون در نمیاد و این اذیتم میکنه. میگم نکنه از بابت کار من اذیت بشن و روشون نشه انتقاد کنن ازم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروب دردی نداره

من رفتم خود پزشک انجام داد

دستیار فقط ملحفه کشید

فقط با لفظ عزیزم و لبخند خطابشون کن مخصوصا کسایی که دفعه اولشونه تا خیالشون راحت شه مهربونین

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
پروب دردی ندارهمن رفتم خود پزشک انجام داددستیار فقط ملحفه کشیدفقط با لفظ عزیزم و لبخند خطابشون کن مخ ...

پیش اقا عزیزم ک زشته بگن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد