2777
2789
عنوان

خانوما کمک🙏🏻💔

75 بازدید | 10 پست

چن هفته ای میشد تند تند کارامو میکردم یعنی حتی اگه خواهر کوچیکم دوتا بالش جا به جا میکرد ده دقه نمیشد مرتب میکردم میزاشتم سر جاش اپن شلوغ میشد تندی بر میداشتم

الان چند روزه نمیدونم چم شده اصلا بشدت عصبی وگیجم جدا از این مشکل اصلیم 

اینه که شدم مثل ادم بزرگا تا میشینم استراحت کنم یعنی هنوز به ۵دقه نرسیده خوابم میبره صبحا هم بزور بیدار میشم انگار بدنم همش میخواد بخوابه وقتیم روزا بیدارم هرکاری میکنم کارارو بکنم نمیتونم نمیشع

نمیدونم چرا یهویی بدنم همش دوست. داره بخوابه من بخواطر مریضی مامانم نباید بزارم کاری انجام بده وسواسم داره اما از وقتی اینجوری شدم مامانم میره سمت کارا 

کسی میدونه مشکل کجاست 

بدتت خالی کرده کم خونی تیروئید نداری

یه دخودت  سخت نگیر

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدتت خالی کرده کم خونی تیروئید ندارییه دخودت سخت نگیر

اخه عصبی میشم گریم میگیره وقتی میبینم نمیتونم کار انجام بدم بچه ها همش مامانو اذیت میکنن و کلی بهم میریزن خونه رو مامان بیچارم مجبور میشه پاشه کار کنه وقتی من انجام ندم🥲💔

بیخیال عزیزم مگه رباتی؟ خدمتکاری مگه

خب از نظر شما اینطوریه

اما من انقدر انجام میدم فقد اگه یه روزایی مریض شم یا نباشم بخوام برم خونه دوستمهمش زنگ میزنن کاراتو نکردی کلی حرف وقتی برگشتم بارم میکنن که تنبلی غذا نپختی چیزی نشستی اصلا کارام یادشون میره میچسبن به اون روز

خب از نظر شما اینطوریه اما من انقدر انجام میدم فقد اگه یه روزایی مریض شم یا نباشم بخوام برم خونه دوس ...

خانوادت مشکل دارن

بد عادتشون نکن 

حرفارو بشنو ولی در نهایت به فکر خودت باش و توجه نکن

اخه عصبی میشم گریم میگیره وقتی میبینم نمیتونم کار انجام بدم بچه ها همش مامانو اذیت میکنن و کلی بهم م ...

انقدر خودتو اذیت نکن تو این سن نابود نکن خودتو ۱۰ سال دیگه اعصاب واسه اطرافیانت نداری

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

چرا کم خونی یکم دارم قرص بخورم خوب میشم؟

اره برو دکتر فرص بده البته بعید میدونم از این باشه