2777
2789

بله من کاردانیم تربیت مربی کودک بود کارشناشیم پیش دبستانی هم مهد آموزشی کار کردم وهم پیش دبستانی.دوتاش خوبه ولی پیش دبستانی بچها بزرگترن کمتر اذیت میشی ولی کاراشون بیشتره ولی کنترل بچها راحتره البته دخترا پسرا معمولا شیطونن من چون خودم علاقه داشتم راحت بودم 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
بله من کاردانیم تربیت مربی کودک بود کارشناشیم پیش دبستانی هم مهد آموزشی کار کردم وهم پیش دبستانی.دوت ...

پیش دبستانی کتاباشون سخته؟ الان هم کار میکنید؟ حقوق کدوم بهتره؟

خدای بزرگم خودت کمکم کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش دبستانی کتاباشون سخته؟ الان هم کار میکنید؟ حقوق کدوم بهتره؟

ن کار نمیکنم دیگه.ن بابا سخت چی همه چی خودش نوشته توضیح داده شما هم یه توضیح مختصر  بدین قدرت بیان وارتباط با بچها خیلی مهمه.فقط کتاب هم نیست در کنارش چیزهای دیگه هم هست بچها هم سریعتر یاد میگیرن.حقوق پیش دبستانی خب بیشتره البته الان دقیقا نمیدونم شاید دوتاش ی اندازه باشن.

تهران هستم گفت ۱۰ الی ۱۵ نفر بعد اینکه کمک مربی هم میگیرن؟

اگه خود تهرانی ک خیلی کم بهت گفته بیشتر مدیرا نامردا پول خودشون برمیدارن...کمک مربی بعضیا میگیرن بعضیا ن من خودم کارآموز میومد پیشم ولی خیلی هاشون داشتم کلا آدم سخت گیری نبودم ولی مدیر میگفت کار ازشون بکش😁