2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور بده💔⁉️

232 بازدید | 32 پست

سلام رفقا

به نظرتون دانشگاه پیام نور برای رشته های تجربی که عملی دارن و سخت هستن بده ؟

چون شنیدم بیشتر مجازیه

شهریه شد چقدره؟

و اینکه میشه بعده لیسانس بری دانشگاه دیگه انتقالی بگیری؟

چشم‌خود‌بستم‌که‌دیگر‌چشم‌مستت ‌ننگرم،ناگهان‌دل‌دادزد‌دیوانه‌من‌میبینمش...

سلام عزیزم نه بد نیست خوبه من الان تمام کلاس هام حضوریه مجازی نداریم حتی امتحان

آخه خیلی ها میگن کلا دو سه روز تو هفته هست و کلا خودت باید درسارو بخونی و سخت میشه

میشه بپرسم چه رشته ای میخونی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چه رشته بری اگه رشته ای مثل روانشناسی بری نه بد نیست،مجازی نیست جز ترم تابستان یا رشته ای که میری نداشته باشه اون شهر

درمورد شهریه از مسئول آموزش بپرس

اره میشه واحد مشترک اگه باشه تطبیق میخوره 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

بستگی داره چه رشته بری اگه رشته ای مثل روانشناسی بری نه بد نیست،مجازی نیست جز ترم تابستان یا رشته ای ...

رشته هایی مثل شیمی؟

عه مرسی

دانشگاه خوبیه و خود خوان هست 

باید زحمت بکشید و درس بخونید چون نمره الکی نمیدن و استاد کسی رو نمیشناسه که بهش نمره بده، بخش تستی امتحان رو سیستم تصحیح میکنه 

امتحاناتش سراسری هست 

20 تا تست داره که میشه 6 نمره و 5 سوال تشریحی در مجموع 12 نمره امتحان پایانی و 8 نمره میان ترم 

اگر امتحان میان ترم شرکت نکنید، نمره امتحان پایان ترم رو از 20 نمره حساب میکنن! 

دذ هر امتحان حدود 3تا 6 تا تست تکراری هست 

بعد از پایان فارغ تحصیلی میتونی ارشد رو دانشگاه دیگه بری

امتحانش از کل کتاب هست و مثل دانشگاه های دیگه جزوه نداری که 40 صفحه باشه و... 

آخه خیلی ها میگن کلا دو سه روز تو هفته هست و کلا خودت باید درسارو بخونی و سخت میشهمیشه بپرسم چه رشته ...

من روانشناسی میخونم آره دیگه خودت باید بخونی کلا کلاس ها ۶ جلسه است خب کتاب۵۰۰ صفحه ایی تو ۶ جلسه استاد فقط نکات مهمش و میگه 

آخه خیلی ها میگن کلا دو سه روز تو هفته هست و کلا خودت باید درسارو بخونی و سخت میشهمیشه بپرسم چه رشته ...

کلاس های و درس هایی که تعدادشون کمتر از 10 نفر هست مجازی میشه ولی بیشتر باشه حضور یه 

دانشگاه خوبیه و خود خوان هست باید زحمت بکشید و درس بخونید چون نمره الکی نمیدن و استاد کسی رو نمیشناس ...

همین دقیقا منظورم اینه برای رشته هایی مثل شیمی که حتما باید آموزش حضوری باشه و عملی میشه رفت پیام نور؟

چون رشته خیلی سختیه و خود خوان نمیشه پاس شد باید حتما آموزش درست باشه

سلام دوستان 

منم لیسانس ام رو پیام نور گرفتم ،هر روز کلاس داشتیم،فکر کن حضور در کلاس نمره داشت اونم پیام نور...امتحانهاش عالیه ولی نمره گرفتنش خیلی سخته چون استاد خودت طراح سوالات پایان ترم نیست و همه امتحانات از تهران میاد، دست استاد توی نمره دادن باز نیست مثل دولتی ،من خودم دوسال شبانه خوندم چون شهرستان بود انتقالی گرفتم اومدم شهرخودمون پیام نور خوندم،از دوتا دانشگاه استفاده کردم

من روانشناسی میخونم آره دیگه خودت باید بخونی کلا کلاس ها ۶ جلسه است خب کتاب۵۰۰ صفحه ایی تو ۶ جلسه اس ...

اینجوری برای رشته های عملی و تجربی سخت میشه 💔

مرسی گلم🤍

سلام دوستان منم لیسانس ام رو پیام نور گرفتم ،هر روز کلاس داشتیم،فکر کن حضور در کلاس نمره داشت اونم پ ...

توی شهرهای کوچک شاید کلاسهاش مجازی باشه ولی اکثر مراکز استانها تاجایی که من میدونم حضوریه