2777
2789
عنوان

دغدغه ات چیه داری به چی یا کی فکر میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 126 پست

همش خوابم میاد درس نخوندم امتحان دارم 

خدایا بهم انرژی بده بخونم

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

از دیشب دارم میخورم اما باز امشب هم درست میکنم

من بعد خوردن این ترکیب یک ساعت میرم پیاده روی 

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منممم دقیقا تو همین شرایطم

هعی💔

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

بیشتر دندونام جرم گرفته باید برم دندون پزشکی هزینش زیاد نمیشه اما سرکارم وقت ندارم .ممنون دعا کن خست ...

اگه امکانش هست یه روز مرخصی بگیر

اینطوری که خیلی سختت میشه دو شیفت مشغول باشی

دعات میکنم انشالا به نتیجه دلخواهت میرسی

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

قراره بریم سفر و نگران خونم و دارم به امکانات دبیرستان نمونه دولتیه فکر میکنم که قبول شدم

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

سرم درد میکنه خستم تموم وجودم درد میکنه پریودمم نزدیکه اعصاب ندارم خسته از زندگی استرس و... خیلی خست ...

منم هرماه قبل پریودی سر درد دارم

یه مسکن بخور بخاطر عصابتم یکم برو پیاده روی 🥰