آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7649 عنوان دغدغه ات چیه داری به چی یا کی فکر میکنی | مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 126 پست خودم دارم به خواستگار عزیزم فکر میکنمالبته دیگه ندارمش متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم . 1404/06/02 | 18:07 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الی۷۷۲۴۱ عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 13202 موتور ماشینمون سوخته...درآمد مون همین بود...درسته میاد میخنده ولی میدونم دلش چی میگذره
اقیانوسـآبی عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 1958 مهاجرتم که سه هفته دیگستوقت دندونپزشکیم ک فردایت احتمالابسته پستی و لباسام ک این هفته میرسهمسافرتم اول هفته دیگه
sahhharjon عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 3303 معلمی قبول شدم مانتو مناسب ندارم اوضاع دندونام خرابه تا برج ۷ یا بهتر بگم تا قبل عید خیلی تحت فشاریم .خدا کنه یه فرجی بشه دعا کن برام
آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7649 کم خونی گرفتم پریودم افتاده عقب منتظرم پریود بشم زعفرون یا بابونه دم کن با ترکیب عسل و گلاب با خرما بخورخودم هر وقت عقب میفته با این ترکیب سریعا میشم متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
estatira74 عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 764 ی چنتا فوشم بده کلی کار نکرده دارم پاشو دختر منم ی مدت مث تو بودم البته کاربریا قبلیم ک ب فنا رفتن بعد برنامه ریزی کردم کل کارامو کنم بعد بیام سایت
omrannihan عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 7071 پاشو برو بیرون اگه هوای شهرتون خوبه یه هوایی بخور بچه دارم..بیشتر خسته میشم تا اینکه حالمو جا بیاره.. خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..(سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 2340 میخام پاشم کابینت ها رو دستمال. بکشم مشکل اینع ک پا نمیشی آخع 😅 قسمت جالب مصرف الکل اونجاست که تو هی کج و کوله میشی تا با سر بری تو دیوار ولی دست دختر خانم دور کمرت برت میگردونه سر جات با یه دونه بوس کوچولو
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 71849 پاشو دختر منم ی مدت مث تو بودم البته کاربریا قبلیم ک ب فنا رفتن بعد برنامه ریزی کردم کل کارامو کنم ... آره آره من رفتمی ساعت دیگه میام هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲 من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤
آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7649 معلمی قبول شدم مانتو مناسب ندارم اوضاع دندونام خرابه تا برج ۷ یا بهتر بگم تا قبل عید خیلی تحت فشاری ... انشالا که گره تمام مشکلاتت باز میشهدندوناتو میتونی قسطی درست کنی متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7649 بچه دارم..بیشتر خسته میشم تا اینکه حالمو جا بیاره.. عه پس میتونی با بچه سرگرم شی متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 71849 مشکل اینع ک پا نمیشی آخع 😅 ن رفتم ب خدااگه منو تا ی ساعت دیگه دیدی فوشم بدع🤣🤪🤧 هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲 من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤
آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7649 میگم کاش شب برق نره این سریالمو ببینم منم معتاد فیلم و سریال شدمهر روز فیلم میبینم هررر روز متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .