تو رو خدا راهنماییم کنید من امسال اصلا برای کنکور نخوندم بابام مریض بود حالم بد بود ترازم شد ۶۷۰۰ و تراز سوابقم شد ۸۲۰۰ فرهنگیان میخواستم اما نشد مصاحبه رد شدم 😭😭 الان مشاور گرفتم امروز شروع کردم کنکوری خوندن اما میترسم یهو جا بزنم یا کنکور رو خراب کنم نمیدونم انتخاب رشته کنم یا نه اصلا به نظرتون رشته خوبی روزانه میارم ؟ لطفا راهنماییم کنید😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگم پارسال دقیقا همین وضعیت من بود باور میکنی؟؟ فقط تراز کنکور ۶۸۰۰ و تراز سوابق ۸۳۰۰ ... منطقه یک بودم بهم تراز کل ۷۱۰۰ داد و رتبه ۲۲ هزار.... هیچی نشد.... با اینکه مطمئن بودم قبول میشم تراز سیوی ها گند زد تو ایندم.. اگه منطقه دو یا سه هستی ممکنه چیزی بیاری
اخه برام مهمه بعد دانشگاه بتونم با مدرکم برم سر کار هر رشته ای رو به هرکس میگم یا میگه اشباع شده یا میگه بیکاری و.... اصلا نمیشناسم رشته های انسانی رو چی برم چه کار کنم 😭😭