2777
2789
عنوان

به نظرتون انتخاب رشته کنم یا نه

86 بازدید | 15 پست

سلام من تازه اومدم🥲

تو رو خدا راهنماییم کنید من امسال اصلا برای کنکور نخوندم بابام مریض بود حالم بد بود ترازم شد ۶۷۰۰ و تراز سوابقم شد ۸۲۰۰ فرهنگیان میخواستم اما نشد مصاحبه رد شدم 😭😭 الان مشاور گرفتم امروز شروع کردم کنکوری خوندن اما میترسم یهو جا بزنم یا کنکور رو خراب کنم نمیدونم انتخاب رشته کنم یا نه اصلا به نظرتون رشته خوبی روزانه میارم ؟ لطفا راهنماییم کنید😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم پارسال دقیقا همین وضعیت من بود باور میکنی؟؟ فقط تراز کنکور ۶۸۰۰ و تراز سوابق ۸۳۰۰ ... منطقه یک بودم بهم تراز کل ۷۱۰۰ داد و رتبه ۲۲ هزار.... هیچی نشد.... با اینکه مطمئن بودم قبول میشم تراز سیوی ها گند زد تو ایندم.. اگه منطقه دو یا سه هستی ممکنه چیزی بیاری

اخه برام مهمه بعد دانشگاه بتونم با مدرکم برم سر کار هر رشته ای رو به هرکس میگم یا میگه اشباع شده یا میگه بیکاری و.... اصلا نمیشناسم رشته های انسانی رو چی برم چه کار کنم 😭😭

بگم پارسال دقیقا همین وضعیت من بود باور میکنی؟؟ فقط تراز کنکور ۶۸۰۰ و تراز سوابق ۸۳۰۰ ... منطقه یک ب ...

منطقه ۲ ام 

یعنی از وقتی نتایج امده یک شب نخوابیدم از استرس انقدر حالم بده نمیتونم غذا و اب بخورم نمیدونم بمونم بخونم مشاور گرفتم امروز خوندم اما هنوز تردبد دارم

انتخاب رشته رو حتما بکن به نظرم دولتی میاری اگه انسانی هستی چون خیلی شرایطت فرق کرد با من

ممنون از راهنماییت🙏 خیلی سر در گمم نرم رشته ای که اینده ای نداره😭😭

انتخاب رشته کن خودمم میخوام همین کارو کنم

اخه فرهنگیان مطمعن بودم هرچی هزینه کنم برای خوابگاه و رفت و امد و... اخرش تضمینی میرم سر کار 

ما روستا ایم زیاد وضع مون خوب نیست میترسم برم ۴ سال فقط خرج بزارم رو دست خانوادم اخرش بیکارشم 

به نظرت فرهنگیان ارزشش رو داری یک سال بخونم؟