2777
2789
یه سوال شما هفته ایی چند بار غذا مرغی گوشتی درست می کنین؟؟

ما نهایت یه بار

زیاد دوست نداریم 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زحمت خیلی خیلی خیلی زیاد داره خب ولی درامدش عالیه

اگه اب حلال استفاده کنن فکر نکنم درامدش زیاد باشه

چون اکثرا چاه غیر مجاز زدن،بلانسبت شما

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

کل هفته یه بار؟؟ من مرغ خیلی میخرم ولی گوشت قرمز کمتر

بله  آخر هفته جوجه یا کباب ...

من حتی تو قورمه سبزی هم سه تا تیکه کوچیک میندازم و همسرم میخوره .اونم دو وعده ..خودم دوست ندارم‌...

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

ماشین نباشه چی؟با اتوبوس و مترو اسنپ رفت امد کنیم؟

اسنپ قیمتا مشخص نیست اما اگه بتونی با مترو و اتوبوس بری خوب هزینه کمتری میشه اما وقتت میره حالا مترو نه اما اتوبوس وقا بیشتری برای رقت و آمد باید بزاری

بیش تر چه غذاهایی درست می کنید چند نفرین؟؟ ماهی چند کیلو میخرین؟؟

اگ من و شوهرم باشیم ک زیاد اهل گوشت نیستیم میوه و سبزیجات خیلی میخوریم اما بچهام قبول نمیکنن

برنامه غذایی نوشتم طبق ذائقشون

عدس پلو و گوشت

زرشک پلو

کیشمیش پلو

استانبلی

مرغ ترش

ته چین

ماهی

ووووواینا پلوییه و برای ناهار

برای شام یک روز در هفته فست فودی

برای بقیه شبا زیاد سخت نمیگیرن

بیشتر وعده ناهار سخت میگیرن اما شامم مثلا دلمه،عدسی و لوبیا(عاشقشن)،سیب زمینی سرخ کرده،کوکو،آبگوشت،سالاد ماکارونی،الویه و این چیزا دیگ