2777
2789
عنوان

جاریم بهم رسوند پشتم حرف زدن

148 بازدید | 12 پست

گفت فلانی پشت سرت حرف زده خیلیم با خوشحالی میگف به خودش میباله که اقوام شوهرم با اون خوبن پشت من بد میگن

امروز اون طرف اومده بود خونه مادرشوهرم خودش باهاش میگف میخندید من سرسنگین و جدی بودم

بنظرتون با طرفدهمیمطچر سرسنگین باشم یا نه عین خیالم نباشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالابراتومیرسونن من واسم زنگ میزنه مستقیم ب مادرم وخودم بیشترالبته فحاصی حرفای زشت نفرین بالابلندمیکنه😂اینم بگم روانیه مادرشوهرم 

ب هیجات نگیر تااخرعنرت فقط سنگین سرد باش

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه