2777
2789
عنوان

رابطه شوهرم‌ و خواهرش و بچش

595 بازدید | 47 پست

واقعا خسته شدم‌ خواهرشوهرم شهر دیگه زندگی میکنه ولی ۹ ماه از سالو خونه مادرش میاد.یه بچه ۲ ساله داره شوهرم هم‌همش در خدمت خانوادشه الان بخاطر بچه که سرما خورده کارشو گذاشته زمین رفته اونو ببره دکتر واقعا درک نمیکنم و نگرانم که وقتی رفتم سر خونه زندگیم چطور میخاد بشه هرچی بشه قراره شوهرم انجام بده؟؟ چیکار کنم اخه مگه بچه پدر مادر نداره که همه چیو شوهرم میکنه؟ خستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز عقدی اونقدر گیر هستی

چ کادی داره شوهرت روز تعطیلی

والا قبل سوهر تو باشه ،برادر اون خانوم بوده

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

حق داری الان درستش کن نکردن ادامه نده چون چند سال اعصاب خوردی داره برات دیوونه میشی

والا بچه پدر مادر داره همه‌چیو شوهر من باید انجام بده خب خودشون اسنپ میگرفتن میرفتن دیگه اینو چرا از کار و زندگیش کردن

داماد ما دقیقا اینجوری بود الان که عروسی کردن و آبجیم خونه شوهرشه بد تر شده.

خواهرش میاد خونه آبجیم مثل پرو ها میشینه داماد مونم امر به فرمان خواهرشه خیلی بده. واقعا

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀

تو رابطه برادر خاهری دخالت نکن بعد ازدواج درس میشعشوهر منم این بوداین رفتارا بچگونه رو بریز دور

حرفات درسته ها ولی ی عده زیاده روی میکنن 

زندگی زن و شوهر جوون رو خراب میکنن خواهرش باید بفهمه داداشش دیگه زن داره هر دقیقه مزاحمش نشه 

داداششه دیگه کی عزیزتر از خواهر زاده شما حتما خودت داداش یا خواهر نداری ک درک کنی.هر چیزی سر جاش.قرعر نیست شوهرامون دربست در اختیار ما یا خانواده ی ما باشن بعد ازدواج.من برادر زاده های شوهرم  مادرشون جدا شد همش پیش ما بودن کل برادرا و خواهرا در اختیارشون بودن چه عیبی داره

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️