واقعا خسته شدم خواهرشوهرم شهر دیگه زندگی میکنه ولی ۹ ماه از سالو خونه مادرش میاد.یه بچه ۲ ساله داره شوهرم همهمش در خدمت خانوادشه الان بخاطر بچه که سرما خورده کارشو گذاشته زمین رفته اونو ببره دکتر واقعا درک نمیکنم و نگرانم که وقتی رفتم سر خونه زندگیم چطور میخاد بشه هرچی بشه قراره شوهرم انجام بده؟؟ چیکار کنم اخه مگه بچه پدر مادر نداره که همه چیو شوهرم میکنه؟ خستم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
داداششه دیگه کی عزیزتر از خواهر زاده شما حتما خودت داداش یا خواهر نداری ک درک کنی.هر چیزی سر جاش.قرعر نیست شوهرامون دربست در اختیار ما یا خانواده ی ما باشن بعد ازدواج.من برادر زاده های شوهرم مادرشون جدا شد همش پیش ما بودن کل برادرا و خواهرا در اختیارشون بودن چه عیبی داره
فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️