2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی تماس میگیره مکالمات ضبط میهش ولی حواست باشه مخفیش کنیاگه گوشیش شیایومی تنظیمات یه فضا دوم دار ...

این شیائومی فضای دومش کجاس،من پیدا نمیکنم

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

همین ک ادم حس کنه چیزی ازش مخفی میشه ناخوداگاه ذهنش میره سمت خیانت

گفتم که فرصت بده بهش داداش گل

زود تصمیم نگیر 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

این شیائومی فضای دومش کجاس،من پیدا نمیکنم

تو تنظیمات برو بعضی ها توی امنیت دارن

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

همین ک ادم حس کنه چیزی ازش مخفی میشه ناخوداگاه ذهنش میره سمت خیانت

اره قطعا مخفی کاری زشته،ادم هزار جور فکر میکنه،آخرشم وصل می‌کنه به خیانت،انشالله که اینطوری نباشه

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

وقتی تماس میگیره مکالمات ضبط میهش ولی حواست باشه مخفیش کنیاگه گوشیش شیایومی تنظیمات یه فضا دوم دار ...

آره اینارو میدونم ولی گیر اوردن برنامه سختمه تلگرام ندارم

دقیقا ایشون بددل هستن،بدون هیچ توضیحی از طرف مقابل بهش میگن خائن

من رفتم تاپیکای امروزشو دیدم بنظر ادم نرمالی نیست اصلا 

انشالله مشکلش حل شه ولی کسیو بدبخت نکنه با خودش

من رفتم تاپیکای امروزشو دیدم بنظر ادم نرمالی نیست اصلا انشالله مشکلش حل شه ولی کسیو بدبخت نکنه با خو ...

پروفسور های سایت 😂

آخه اون همه خاطرات چی شاید سوءتفاهم پیش اومده😂😂😂

نه دیگه وقتی مطمئن شد خیانت کرد بعدش این کارو بکنه😂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

[QUOTE=393003859]ممنون برم ببینم پیداش میکنم🥰[/QU

اگه پیدا نکردی توانست برو پنهان برنامه روبزن

کشتی منو از خنده نمیری تو😂😂😂😂

الهی همیشه بخندی اونم از ته قلبت😘

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️