2777
2789
عنوان

چجوری مخ شوهرمو بزنم برام طلا بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 27 پست
با قمبل🤣

بزار عرق رسیدنت خشک بشه، گرد پات بخوابه، بعد.......

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

تولد

سالگرد عقد به  قمری یا  شمسی

سالگرد  عروسی  به  قمری یا  قمری

روز ولنتاین 

روز  جهانی  زن

روز   زن  اسلامی

روز  شغلی  که  داری

هر  کدوم   نزدیک   تر  است

بگو  دلم می  خواد  به  مناسبتش طلا  بخری

یادش  به  خیر   من   خواستگاریم شهریور  بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ نمیخواین اجاره کنید؟؟؟ینی این پول بدون استفادست؟؟

چرا ولی خونه جدیده پول پیش نخواسته

آره بی استفاده ست و غیر منتظره به دستمون داره می‌رسه

ولی چون برج 8 چک داره می‌ترسم قبول نکنه

بخواد جا بذاره برا اون موقع

شهرستانیمچرا 40 تومن پول پیش بوده با 5 اجاره

مگه دوباره نمیخاین اجاره کنید؟؟ اگه میخای چند ماه دیگه بفروشی و پولشو لازم داری طلا نخر ضرر میکنی. اگه دیگه بهش احتیاج ندارید تا دوسال یا بیشتر طلا بخر

اینجوری بخوای حرف بزنی دو ثانیه تعلیق میشی .

تازه وارده آشنا نیست با جو سایت😐

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

چرا ولی خونه جدیده پول پیش نخواستهآره بی استفاده ست و غیر منتظره به دستمون داره می‌رسهولی چون برج 8 ...

بگو ی پیشنهادی دارم

الان با این ۴۰ تومن ی چیزی بگیریم شاید سال بعد نیاز ب پول پیش داشتیم اگ شرایط نداشتیم از همین استفاده میکنیم