2777
2789

کاش برمی گشتم به همون کنکور و دبیرستان دغدغه هام خیلی کمتر بود.

حالا نمی دونم فکرام شده یعنی می تونم موفق باشم توو رشته ام یعنی به درآمد های خوب میرسم.

ازدواج بکنم نکنم چقدر پسرا بد شدن و کلی فکرای دیگه که مربوط میشه به آینده 

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

چون گذروندیش میگی وگرنه موقع کنکور ادم پیر میشه ازفکر و خیال جاییبرای لذت بردن نمیمونه

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون گذروندیش میگی وگرنه موقع کنکور ادم پیر میشه ازفکر و خیال جاییبرای لذت بردن نمیمونه

منم همین بودم

کنکور هم پزشکی روزانه شیراز قبول شدم پس خیلی درس خوندم

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

به نظرم دوران کنکور سخت تره چون نمیدونی چه اتفاقی قراره بیوفته، شما که دیگه دانشگاه میری خیالت راحته ...

حالا بیای جای من می فهمی منم کم برای کنکور زحمت نکشیدم پزشکی روزانه شیراز آوردم

من که فعلا مادرم یه روز غذا بپزه باید خدا رو شکر کنم آدم شکمویی هستم و عاشق غذا دوست دارم دست کم تنوع غذایی داشته باشیم مثل خانواده های دیگه ولی اگر یه روز خورشتی با هزار دعوا بپزه بعدش کل هفته نیمرو داریم میگم مامان دلم یه غذایی هم میخواد نفرین میکنه داد میزنه میگه و کل اماما رو متوسل میشه که نابود بشم میگه من دلم نمیخواد غذا بپزم کار دارم کارش هم اینه ۵ دقیقه برادرم کوچیکم رو با ماشین میبره باشگاه و برمیگرده به خدا دیگه از زندگی سیرم من چه گناهی کردم آخه آقا کوفت خوردیم لطفا نفرین نکن هرچی بیماری و مشکله ریخته رو سرم خیلی حالم بده خیلی 

حالا بیای جای من می فهمی منم کم برای کنکور زحمت نکشیدم پزشکی روزانه شیراز آوردم

خب میگم الان که پزشکی اوردی خیالت راحته و تکلیفت مشخصه، دوران کنکور بلاتکلیفی هست، نگفتم که زحمت نکشیدی.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

خب میگم الان که پزشکی اوردی خیالت راحته و تکلیفت مشخصه، دوران کنکور بلاتکلیفی هست، نگفتم که زحمت نکش ...

با این شرایط کشور آدم واقعا نمی دونه آینده اش چیه