2777
2789
عنوان

مشکلی که در بارداری دوم دارم

134 بازدید | 21 پست

دوستان سلام 

اولش خیلی عذر میخواهی میکنم بابت طرح این موضوع در اینجا .شرمندم. من ماه سوم بارداری دومم هستم. در بارداری اول من به رابطه تا حد زیادی تمایل داشتم و مشکلی نداشتیم. اما حالا من بسیار کم میل شدم و همسرم بشدتتتتت میلش بالا رفته. من هر چی براش توضیح میدم بخاطر تغیبرات هرمونی من زیاد تمایل ندارم میگه میدونم اما دست خودم نیست. و نیاز دارم. اگر قبلا سه بار در هفته رابطه داشتیم الان هر شب میخوا.د و من نمیتونم. خودش میگه اگر ماههای بعد اصلا نتونی چه خاکی بر سرم بریزم. اصلا میگه نمیتونه خودشو کنترل کنخ ودست خودش نیست. شما نا حالا چنین تجربه ای داشتین؟

توکل بر خدای مهربان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی تو روز هم درخواست میکنه . نمیدونم چرا اینطوری شده. سینه هام دردناک شدن بهش میگن اما متوجه نیست . نکه نخواد اما دست خودش نیست انگار اصلا گوش نمیده. همسرم مرد خوب و فهمیده اییه . تعجب میکنم

توکل بر خدای مهربان

بارداریتون ناخواسته بوده؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

حتی تو روز هم درخواست میکنه . نمیدونم چرا اینطوری شده. سینه هام دردناک شدن بهش میگن اما متوجه نیست . ...

مردها یه مواقعی نیازشون زیاد میشه یه موقعی خود به خود کم میشه 

نگران نباش چند بار همراهیش کنی میلش کمتر میشه

بله شوهر منم همین جوری شده بود من تازه ۸ هفته هستم منم ترسوندمش گفتم دکتر گفته جفتت پایینه رابطه داش ...

اگه میتونی نیازشو برطرف کن 

بالاخره مرد شاید یه موقعی نتونه خودشو سرکوب کنه