2777
2789

18 سالمه و عاشق خانواده 

مادرم 45 پدرم 47

همش مادرم از صبح که بیدار میشه تا شب یه دستمال دستشه هی تمیز میکنه بهش میگم برنامه بنویس مثلا شنبه حال یکشنبه آشپزخونه 

که اینجوری نکنی 

من خودم خیلی کمک میکنم مخصوصا از وقتی کنکورم تموم شده ولی متاسفانه کار کزدن هیچ کسو قبول نداره وسواس نیستا 

بهش میگم بشین یکم تفریح کن نمیدونم برو بیرون گاهی راه برو برو بازار یا کتاب بخون موزیک گوش کن ورزش کن اصلا انگار نه انگار 

امروزم گفتم بهشون که بیاین ماهی یه تومن از حقوقتون رو با مدیریت من برا تفریح خودتون خرج کنید برید سینما کافی شاپ و... 

بابام زد به در کولی بازی که نمیدونم قرض دارم و... گفتم تو کار میکنی ولی فقط زنده ای زندگی نمیکنی من که با دوستام هرروز هم بخوام میرم بیرون و میگزدم اما تو و مامانید که هرروز داره سنتون میره بالاتر من دارم برای شما میگم که زندگی کنید 

دیگه میبینم خودشون نمیخوان چه کار میشه کرد

مگه  مادر من افتخارته که شب بیای بگی انقد کار کزدم انگشتم درد میکنه اصلا لذت میبره انگار از گفتن این جمله 

بچه ها من عاشق خانوادمم چه کار کنم شما هم جای من بودید ول میکزدید دیگه نه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا عادت کردن ول کن به فکر خودت باش

مثل مامان بالای من که به بدبختی و فلاکت عادت کردن تازه بهش افتخارم میکنم...

مامان من امروز بهش میگم چرا می‌زاری فلانی تحقیرت کنه می‌خنده میگه از اول زندگی همه باهام همینجوری بودن عمرم گذشت...

خودش دلش میخواد

من چرا غصه بخورم

کسی رو نمیتونی تغییر بدی هنوز سنت کمخ باورت نمیشه ولی روی خودت وقت بذار و خودت از زندگی لذت ببر، شای ...

کاش میتونستم 

موهای سفیدش که داره در میاد رو میبینم دوست دارم بمیرم 

اینا عادت کردن ول کن به فکر خودت باشمثل مامان بالای من که به بدبختی و فلاکت عادت کردن تازه بهش افتخا ...

آره میدونی انگار لذت میبرن از ترحم 

همش شبا میگه دستم درد میکنه میدونی چقد کار کزدم 

انگار دوست داره ترحم بشه به‌ش

به نظرت تلاش من کافی بود؟

خب میتونی خودت یه کارایی بکنی مثلا یهفیلم بزاری خانوادگی ببینین ولی خب اگر به هیچ کار تو عکس العملی نشون نمیدن و مخالفن کاری نمیشه کرد