یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از ی ماه پیش تقریبا بعد عاشورا تاسوعا اسهال استفراغ تهوع شدید سرفه تب لرز گرقتم با معده درد ده روز بود لرز اسهال خوب شد ولی تهوع بی اشتهایی تا الان حدودا ی ماه خورده گذشته ادامه داره سرفه هامم خوب نشده ریه هام درد میکنن هنوز بس سرفه کردم این مدت اها سردرد سدید داشتم با زانو درد عحیب غریب بود بعد فهمیذم زن داداشم داداشش رفته کربلا گرفته داده به من الان باز مسافرها برمیگردن از کربلا خیلی مراقب باش
هنوز کجایین بعد از محرم و صفر ما مشهدی ها بد بختی رفتند عراق از اون ور اومدن مشهد خدا داند چه ویروسی ...
من که همش نفربنشون میکنم بابا یکی نیست بکه زیارتتون بخوره به کمرتون خودتون دو هفته قرنطینه کنید بعد برین اینور اونور من اصلا مهمونی نمیرم خونه ام بخاطر مادرم اسم داره رعایت میکنم این زن داداش من داشش سپاهیه همش در حال رفتن به کربلا عراق سوریه اینجور حاهاس هی ور میداره ویروس جدید میاره یعنی از وقت کرونا هر باز مریض شدم از زن داداشم گرفتم پنهون میکنه مریضیش پا میشه میاد خونه ما انگار عمدا اینکار میکنه