2777
2789
من که همش نفربنشون میکنم بابا یکی نیست بکه زیارتتون بخوره به کمرتون خودتون دو هفته قرنطینه کنید بع ...

خب یکبار قشنگ به روش بنداز گفت میخام بیام رک بگو بشیم خونت بعد دو هفته تشریف بیار خواهشا 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یکبار قشنگ به روش بنداز گفت میخام بیام رک بگو بشیم خونت بعد دو هفته تشریف بیار خواهشا

مادرم طرفدارشه هم حرف میزنم هزار تا چیزی بهم میکه خیلی عروساش دوس داره چون پسراش دوس داشته همیشه مریض میکنن میرن غرغر مادرم اذیتها مریضی دکتر بردنش برای من بدبخته انقدر مادرم بد میهش اخلاقش تو مریضی 

تازه مگه زیر باز میره یهو میبینی از دهنش میپره که مثلا من ی ماه پیش مریض بودم بعد فک میکنم میبینم اوه دقیقا از همون وقتی اومده چند روز بعدش مریض میشدم وکرنه حتی خونش نمیرم ولی هر هفته میان دست به سیاه سفیدم نمیزنه فقط میاد سرک بکشه تو زندکی من خواهرام 

من از یک فوق تخصص غدد سوال کردم که چرا مردم تو این مدت چندسال اینقدر مریض احوال و بیحال و افسرده شدن ...

اي بابا اصلا عجيب سرماخوردگي ويروس زياد شده حتي تو تابستون

اي بابا اصلا عجيب سرماخوردگي ويروس زياد شده حتي تو تابستون

سیستم ایمنی بدنتون رو قوی کنید چون واکسن کرونا سیستم ایمنی رو از بین برد تقریبا

قرص ان استیل سیستئین از داروخانه بگیرید 

قرص جوشانه با طعم لیمو ولی سم زدای بسیار قوی و انتی اکسیدان خیلی قدرتمندیه و سیستم ایمنی رو قوی میکنه تا بدن بتونه دووم بیاره 

روزی یکی بخورید 

پودر سنجد که با دونه هاش آرد شده باشن رو هم روزی یک قاشق غذاخوری بریزید تو یک لیوان اب بخورید تا املاح معدنی بدنتون رو زیاد بکنه و ویتامین ب5 هم زیاد بخورید 

قرص ویتامین ب6 هم بخورید روزی یکی 

آقا هستم.......................................................................................................

به حرف بلاگرها مطمئنید 😑😑😑اونا صد تا دروغم توش میذارن چیزی که عینی باشه سنده عزیزم

عزیزم اون بلاگر همشهریمونه خب دوتاازبچه هاش تشنج کردن بعد کلی آزمایش گفتن ویروسه....

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

تشنج نشنيدم شايد چيز ديگه باشه ويروس نباشه ، وايي

شاینم ویروسیه ک تب شدیدداره باعث شده بچه ها این تشنج کردن

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن