2777
2789

خالم دیروز سزارین کرده 

هیچ دردی نداشت امروز آوردنش خونه بازم درد نداشت و قشنگ عین قبل زایمانش ایستاده و صاف راه می‌رفت تو خونه و سی تا پله رو کمتر از سه دقیقه مثل جت رفت 

اونوقت عمم که سزارین کرد چنان دولا و خم راه می‌رفت کم مونده بود قوز بشه 

تعجب کردم امروز

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

بدن ها متفاوته

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل خاله ات بودم 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

آستانه تحمل درد فرق میکنه

یکی بهتر تحمل میکنه یکی نه

و دکتری ک عمل کرده هم فرق میکنه

سر عمل اولم خیلی خوب بودم

ولی دومی اصلن اصلن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بعضی ها واقعا بد عمل اند مثل من یک عمل کوچبک ده دقیقه‌ای چشم کردم جسمم تا ده روز بی حال بی حال انگار ...

منم دقیقا 

اولین بار بود یکیو بعد زایمان انقد خوب میدیدم

آستانه تحمل درد فرق میکنهیکی بهتر تحمل میکنه یکی نهو دکتری ک عمل کرده هم فرق میکنهسر عمل اولم خیلی خ ...

من از اینام که پریود میشم جیغ میزنم و دور خودم از درد میپیچم و روزی سه تا شیاف میذارم و تو این مورد به عمم رفتم

حس میکنم موقع زایمان هم داغون میشم واسه همین از بچه میترسم

به دکتر هم خیلی بستگی داره 

من دکتر اولین سزارینم خوب بود و سریع سر پا شدم

اما دکتر دومین سزارینم افتضاح بود انگار ناشی و نا بلد بود الان که ۲ سال میگذره جای امپول بی حسی سزارین و بخیه هام میسوزه و درد میکنه خدا دکتر بی حسیم رو لعنت کنه 😑

من مثل عمه آن بودم 

خیلی بد بود😭😭☹️☹️☹️

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»