2777
2789
عنوان

بچه ها تصادف کردم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 47 پست
هیچوقت پلیس اینکار نمیکنه زنگ بزنه و بگه توقیف میزنم اگر بخواد کاری بکنه انجام میده

خب گفتم شما نیومدید کروکی بکشید گفت فردا ساعت ۲ بیاین اونجا تا همه بریم بکشیم گفتم نمیتونم سرکار هستم گفت پس توقیف میذارم رو ماشین

حالا چیکار کنم 

بگو اگه پلیسی مقصر شمایی که نیومدیبعد هم طرف با من توافق کرد ببره درست کنه خسارتش رو بدماگه یه بار د ...

ببین گفتم بهش گفت شما صحنه را ترک کردید

در صورتی که من حدود نیم ساعت صبر کردم نیومد

حالا هم گفت توقیف میذارم رو ماشینت

چیکار کنم میترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیم ساعت بودم نیومد

فردا صبح برید راهنمایی رانندگی جریان رو توضیح بدید که نیم ساعت منتظر بودید و اینکه زنگ زدن تهدید کردن و  اگه دفعه ای دیگه زنگ زدن حتما اسم اون افسرو رو بپرسید اگه طفره رفت بگید ازتون شکایت میکنم 

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
توقیف روی ماشین را چکار کنم

اگه دوباره زنگ زدن بگو منم مامور پلیسم والا کی به کیه😂

شوخی کردم ولی هیییییییچ غلطی نمیتونه بکنه

این دفعه هم زنگ زد بگو هر کاری دلت میخواد برو بکن

دفعه دیگه زنگ بزنی شمارتو میدم پلیس

با قدرتو دست بالا صحبت کن

فردا صبح برید راهنمایی رانندگی جریان رو توضیح بدید که نیم ساعت منتظر بودید و اینکه زنگ زدن تهدید کرد ...

اسمش را گفت

اخه از راهنمایی و رانندگی اون شهر دورم که تصادف کردم

صبح هم باید برم سرکار