2777
2789
عنوان

قرص جنسینگ

96 بازدید | 15 پست

عوارض داره بده؟ من نوجوونم و دوست دارم وزنم بیشترشه نسبت به همسن و سالام خیلی لاغرترم میخواستم ببینم خوبه مثلا قطع کنی مصرفو برمیگردی به حالت اول یا نه

من یک ماه خوردم هیچ تغییری نکردم 

هیچ اتفاقی هم نیفتاد فقط یکم خواب آور ود

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خشکی بدن رو چطور درمان کنیم؟

بهترینش مصرف روزانه سکنجبین، ملینات مثل الو ، رب انار بعد از غذا، مصرف سالاد بدون سس، روغن زیتون قبل و بعد از غذا یا همراه با غذا، رفع یبوست ، روغن مالی و ماساژ ریلکسی، مصرف حداقل سه وعده سوپ در هفته، پرهیز از سرخکردنی ها و فست فود و خوراکی های بازار تا حد امکان ، پرهیز از روغن های کارخانه ای، پرهیز از استرس و محیط های تنش زا تا حد امکان، تقویت ایمان قلبی به خدا، 

برای شما مناسب نیست لاغر بودن اول احتمال داره ژنتیکی باشه بعد زیاد بودن خشکی بدن ، یبوست و حرارت بال ...

طبعم سوداویه و خب لاغری یه ویژگیشه

اما خب وزنم ۴۱و بنظر خودم و بقیه خیلی کمه کالری شماری رو هم شروع کردم

طبعم سوداویه و خب لاغری یه ویژگیشهاما خب وزنم ۴۱و بنظر خودم و بقیه خیلی کمه کالری شماری رو هم شروع ک ...

این مواردی که گفتم را رعایت کن خیلی جواب میده مخصوصا تقویت ارتباطت با خدا و استشمام عطرهای گرم طبیعی قبل از خواب و اسپری کردن روی متکا و صورت

بهترینش مصرف روزانه سکنجبین، ملینات مثل الو ، رب انار بعد از غذا، مصرف سالاد بدون سس، روغن زیتون قبل ...

خیلی ممنون که وقت گذاشتی وجواب دادی🌹

خدا خیرت بده🙏🩷

❤خدایا ؛ تو پناه اول وآخری...✨️💕✨️