2777
2789
عنوان

من تجربه ی بدی از ازدواج ندارم

144 بازدید | 7 پست

چون مجردم و تاحالا ازدواج نکردم ولی رفتارهای کرد های خانوادم رو که میبینم از ازدواج زده شدم، مثلا تازه پریود شدم بی‌حال افتادم داداشم گفت فلان کارو کن گفتم نمیتونم گفت مرگت شده 

۲۷ سالمه چکار کنم هیچچچچ حس عاطفی و... به هیچ جنس مخالفی ندارم 

خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!

رابطه خواهر برادری با رابطه ی زن و شوهر فرق نمیکنه

منم تو این دوران وقتی مجرد بودم باید نمایشی نماز میخوندم و الان پادشاهی میکنم واسه خودم😅

بستگی به انتخاب خودت داره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار خوبی میکنی سینگل باش نه خیانت میبینی نه نگران کسی هستی نه یهو مرده ولت میکنه میره نه نگران معتاد شدنشی نه نگران بی پولیشی نه نگران بی کاریشی نه باید اخلاق گند و بی اعصابیشو مشکلات جسمی و جنسیشو تحمل کنی اروم بشین همین خانواده خودتو تحمل کن 

حالا یه مرد خوب دیدی عاشق شدی دلت خواست ازدواج کن

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

رابطه خواهر برادری با رابطه ی زن و شوهر فرق نمیکنهمنم تو این دوران وقتی مجرد بودم باید نمایشی نماز م ...

ینی الانم جو خونتون اینجوریه؟ اگه بری خونه بابات اینا مجبوری نمایشی نماز بخونی؟

به نظرم این مورد چیزی هست که مادر خانواده باید درستش کنه و عادی سازی بکنه پریود رو برای آقایون تا خواهر اذیت نشه هم فردا اون پسر زن گرفت بدونه با زنش چجوری رفتار بکنه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

ینی الانم جو خونتون اینجوریه؟ اگه بری خونه بابات اینا مجبوری نمایشی نماز بخونی؟به نظرم این مورد چیزی ...

آره مامانم افراطی بودن.نه الان که دیگه اونطوری نیست

و اینکه همسرم خیلی حد و مرز دارن باعث میشه هیچکس کاری بهمون نداشته باشه الان یه پسر ۸ ساله دارم چیزی از مسائل نمیدونه اما باباش براش توضیح داده که زمانیکه مامان حالش خوب نیست نباید با من کاری داشته باشه

اونجا هم بریم تا بخوام کاری بکنم یهو بلند میگه شما چرا خانوم؟شما حالتون خوب نیست.تو خانواده ی همسرم صحبت در مورد این مسائل خیلی عادیه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم