2777
2789

با کیوان ساکت افت دوست بودم ، من اصلا نمیتونم به پسرا اعتماد کنم ماه پیش 2 تا پیشنهاد دوستی داشتم همه رو رد میکنم میترسم از این جور روابط ، نمیدونم شایدم یکسری عقاید مذهبی دارم که کاش نداشتم ، مثلا منم با ی پسر 10 15 سال دوست بمونم بعدش ازدواج کنیم قشنگه ولی چه جوری راحت میتونن اعتماد کنن ، میدونی من حس میکنم پسرا خیلی قابل اعتماد نیستن ، مثلا ممکنه بخوان باهات 1001 کار بکنن بعد ولت کنن بذارن برن ، نمیدونم واقعا 

شما نظرتون چیه ؟ 

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکیرا و پیکه هم ۱۵ سال دوست بودن آخرشم بهش خیانت کرد😐😐😂

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

خب چون اون ۱۵ سال دوست بوده یعنی کار خوبی کرده؟ معیارتون خیلی عجیبه

نه میگم دوستی قبل ازدواجم انگاری خوبه ولی من میترسم اعتماد کنم 

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

من وقتی گفت مهریه نگرفتم و از این چیزا خوشم نمیاد ازش بدم اومد اون زندگیه خودشه صحیح اما تنها حقی که ما خانوما داریم همین مهریه اس که خودمون به راحتی داریم با ترویج نگرفتنش تو جامعه عادیش میکنیم 

یعنی حتی اگه همه حقوق رو هم داشتیم یه عده کم عقل اونو ازمون میگرفتن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

شکیرا و پیکه هم ۱۵ سال دوست بودن آخرشم بهش خیانت کرد😐😐😂

مگه زنش نبود؟؟

پیکه بی شعوره اخه از شکیرا بهتر؟؟

نه میگم دوستی قبل ازدواجم انگاری خوبه ولی من میترسم اعتماد کنم

نه خوبه ولی به اندازش 

رابطه اگه خوب کار کنه بعد ۶.۷ ماه نهایت ۲ سال ب ازدواج ختم میشه

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

من وقتی گفت مهریه نگرفتم و از این چیزا خوشم نمیاد ازش بدم اومد اون زندگیه خودشه صحیح اما تنها حقی که ...

اره عقلش کمه ، خیلی بدم میاد از مهریه ولی داره زر میزنه بدون مهریه اصن ثبت نمیشه ازدواج من شنیدم حالا کمه میگه ندارم 

تو نگیر از کیوان جونت 

مگه زنش نبود؟؟پیکه بی شعوره اخه از شکیرا بهتر؟؟

نه ازدواج نکرده بودن

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

من وقتی گفت مهریه نگرفتم و از این چیزا خوشم نمیاد ازش بدم اومد اون زندگیه خودشه صحیح اما تنها حقی که ...

هر کسی ارزش خودش رو تعیین میکنه 

من ک اصلا ازش خوشم نیومد 

وایب منفی میده 

حرفا و رفتارشم خیلی احمقانست

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

نه خوبه ولی به اندازش رابطه اگه خوب کار کنه بعد ۶.۷ ماه نهایت ۲ سال ب ازدواج ختم میشه

پسرا نگیرن اخه ، میدونی من بدم میاد پسری بخواد بهم دست بزنه واقعا بدم میاد خب میان دوست میشن که دستمالیت کنن دیگه 

میترسم آخر با این عقایدم تنها بمونم

کاملا هم نظر با اعتقاداتت و روحیاتم هستم و بدون هم درست فکرمیگنی

تهش میزارن میرن... ده ها بار نمونشو دیدم

ادم مگه مغز خر خورده به پسر جماعت قبل ازدواج اعتماد کنه 

تا وقتی اسم نرفت شناسنامه اعتماد کردن رفتن تو دهن شیره

خدایی چیش حسرت داره ،۱۵ سال زندگی و جوونی و عمرت رو بذاری پای یه ادم بیخیال که فقط سربازی ش۴سال طول کشیده معلوم نیست اصلا میخوادت نمیخوادت ،میگیره نمیگیره ،اصلا بنظرم بیهوده ترین کار دنیاست ،ادم ۶ ماه بگذره میفهمه با طرفش چند چنده این مسخره بازیا چیه ۱۵ سال

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم