2777
2789
عنوان

نامزدم هرچیزی ک میخرع واسه مامانم پولشو ازش میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 62 پست
هرچیزی که مامانم بگه واسم بخر مامانم خودشم پولو میده ولی من خوشم نمیاد نامزدم واضح میگه بهش

مثلا چی میگه بخر

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

ببین اگه پول نگیره یه روزی میزنه تو صورتت
اگه خودشم نخاد ولی پولشو بهش بدین

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدا از این ویژگیش استقبال میکنی.مخصوصا برای خانواده خودش

بعنی چی

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

هرچیزی که مامانم بگه واسم بخر مامانم خودشم پولو میده ولی من خوشم نمیاد نامزدم واضح میگه بهش

اتفاقا خیلی هم خوبه. 

اگه برای خانواده خودش هم همینطور باشه. 

من شوهرم برای مادرش حتی نون میگیره، کارت مادرشو میگیره میبره از پول خودش اصلا خرج نمیکنه

مامان من به هر کدوم سفارشی میده بعد پولشم نمیده 🥴😵‍💫🤦😂😂

مثلا عید دعوت میکنه 

داماد بزرگه رو میگه ماهی 

بعدی میوه 

اون یکی کیک 

یکی اجیل 

همش هم ما خواهرا با هم حرف میزنیم خیلی ناراحت میشیم از کار مادرم جلو شوهرامون کوچیک میشیم 

سالی یه بار دعوتی اونم اینجور 

شب یلدا نگم که بهتره 

شام کلا با ما بود 

خواهرم کیک 

اون یکی فلان ....

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

مثلا چی؟

هرچی 

الان مامانم به چیزی خواست گفت قیمتش یه تومنه 

اصلا تعارفم‌نکرد من میدم پولشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

بعنی چی

یعنی برید سرخونه زندگیتون مامانش یا خواهرش یا مامانت چیزی ازش بخوان میفهمن که شوهرت پول و میگیره ازشون و توقع های بی جا از بین میره.

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
شوهر من نون هم میگیره پولشو میدیم بهتر منتی نمونه

دقیقا اینجا هم همینطوره

مثلا چند روز پیش تصفیه کنمون خراب بود بابام خونه نبود نامزدم رفت از بیرون اب بیاره پولشو مامانم داد بهش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچی الان مامانم به چیزی خواست گفت قیمتش یه تومنه اصلا تعارفم‌نکرد من میدم پولشو

ولی کن بزار پولشو بگیره، حساب کنن واسه شما بهتره

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
چرا نگیره؟؟

نباید یه کم تعارف کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب بگو دیگه مثلا چی

هرچیزی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثلا چی میگه بخر

اب نون یا یه وسیله ایی خودش از بیرون لازم داشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثل چیپس و آبمیوه و اینا ؟

نه اینا کم پیش میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40